Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: Μας δείχνει τον πιο κομψό τρόπο για να φορέσουμε ένα κοστούμι σε βραδινή έξοδο
NDP

Όταν πρόκειται για τις βραδινές μας εξόδους, οι γυναίκες χωριζόμαστε σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν εκείνες που η πρώτη τους σκέψη είναι να φορέσουν ένα κλασικό μαύρο φόρεμα. Στην δεύτερη ανήκουν εκείνες που επιλέγουν μία πιο κλασική επιλογή όπως είναι το κοστούμι. Εάν βέβαια πιστεύετε πως τα κοστούμια είναι μόνο για πολύ επίσημες περιστάσεις ή για το γραφείο, ήρθε η εποχή να αλλάξετε άποψη.

Τα κοστούμια είναι κομμάτια πασπαρτού, τα οποία μπορούμε να φορέσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους ανάλογα την περίσταση και τη διάθεση μας. Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μάλιστα δημιούργησε ένα look με κοστούμι και ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ. Η ηθοποιός παρευρέθηκε σε επίσημη πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να φορά ένα nude κοστούμι, με ένα πουκάμισο με shimmering όψη. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες και ένα μαύρο clutch τσαντάκι.

Το look της λοιπόν μας αποδεικνύει πως ένα κοστούμι είναι ιδανικό για τις βραδινές μας εξόδους, αρκεί να προσθέσουμε λίγη λάμψη.

 

NDP

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα