Κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο για το Πάσχα από την ανοιξιάτικη συλλογή της Lynne

Είτε ακολουθείτε πιστά κάθε τάση της μόδας, είτε επιλέγετε πιο κλασικά κομμάτια και κάθε σεζόν απλώς «παίζετε» με κάποια στοιχεία προκειμένου να κάνετε το look σας πιο fashion updated, ξέρετε σίγουρα πόσο σημαντικό είναι να αναδεικνύετε τον προσωπικό σας χαρακτήρα αλλά και το στιλ σας μέσα από κάθε σας εμφάνιση. Αυτός είναι και ο λόγος που η Lynne είναι ένα από τα αγαπημένα brands των γυναικών, γιατί σε κάθε της συλλογή μπορεί κανείς να βρεί αυτό που ψάχνει και να δημιουργήσει το ιδανικό σύνολο με βάση το προσωπικό του στιλ και όχι μόνο με βάση το τι είναι στη μόδα. Πρόκειται για ένα brand που αντιπροσωπεύει όλες τις γυναίκες που αγαπούν το κομψό και θηλυκό ντύσιμο από το πρωί έως το βράδυ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο βρίσκεται ανάμεσα στις πρώτες προτιμήσεις των γυναικών κάθε ηλικίας.

lynn ss18 9 lynne ss18

Η συλλογή για το καλοκαιρί του 2018 δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και αποδεικνύει ότι η Lynne παραμένει απόλυτα αφοσιωμένη στο σκοπό της, αφού δημιουργεί θεματικές ενότητες μέσα από μία black & white αισθητική, τονίζοντας ένα ανδρόγυνο attitude που δεν στερείται θηλυκότητας. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που επισημαίνουμε πόσο ωραίο και in fashion είναι να τονίζει μία γυναίκα τη θηλυκότητά της μέσα από σύνολα που αποπνέουν έντονο δυναμισό, και φυσικά τα ανδρόγυνα looks κάνουν ακριβώς αυτό. Κλασικές ρίγες και επιρροές από το ναυτικό στοιχείο δημιουργούν ένα νέο και πολύ φρέσκο all day look. Στην αντίπερα όχθη, για τις πιο ρομαντικές, παστέλ και πιο «φρουτένιες» αποχρώσεις, όπως το μοβ της λεβάντας, το ροζ και το sky blue, σηματίζουν μια πανδαισία χρωμάτων η οποία δημιουργεί ένα απλό και ταυτόχρονα πλούσιο αποτέλεσμα, χωρίς φυσικά να παραλείπεται το θηλυκό στοιχείο που είναι πολύ έντονο και σ’ αυτά τα κομμάτια.

lynne ss18 3

lynne ss18 5

Πιο αναλυτικά λοιπόν στη νέα συλλογή της Lynne θα βρείτε τα πάντα για τη νέα σεζόν. Ξεχωρίσαμε τα boho κομμάτια, που πλέον έχουν γίνει κλασική αξία για το καλοκαίρι, ενώ εντύπωση έκαναν οι μάξι φούστες που είναι κατάλληλες για κάθε επίσημη πρόσκληση που μπορεί να έχετε τη νέα σεζόν. Τα απαραίτητα φλοράλ σηματοδοτούν την άνοιξη ενώ τα tailored ριγέ είναι κατάλληλα για όλες όσες ψάχνουν ένα κομμάτι που αποπνέει έντονο δυναμισμό, όπως ήδη είπαμε.lynne ss18 4

lynne ss18 7

Αυτή είναι η Lynne και γι’ αυτή τη σεζόν, ευαισθητοποιημένη και εμπνευσμένη για να εξυπηρετήσει τη γυναίκα, ντύνοντάς τη όχι μόνο με ρούχα, αλλά και με αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό της. Μην ξεχνάτε ότι μερικές φορές, ο πιο απλός τρόπος να δηλώσουμε αυτό που είμαστε είναι με τα ρούχα που επιλέγουμε να φορέσουμε.

lynness18 2

lynne ss18 8

Φωτογράφος: Θανάσης Κρίκης

Styling: Χάρης Γκοτζαμανίδης & Ηλίας Μιχαλόλιας

Μαλλιά και make up: Αθηνά Καρακίτσου

Art direction: Θοδωρής Λαλάγκας

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα