Καλωσορίστε την άνοιξη στο σπίτι σας με το νέο M&S Home

«Φτιαγμένο» από απαλό αιγυπτιακό βαμβάκι και ανθεκτικό ατσάλι, γεμάτο χρώμα και μεθυστικά αρώματα, το καινούριο σας «σπίτι» άνοιξε τις πόρτες του και σας περιμένει στο νέο τμήμα M&S Home στη Γλυφάδα (Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, Εμπ. Κέντρο City Plaza).

Δημοφιλή σε εκατομμύρια καταναλωτές στον κόσμο, τα είδη σπιτιού των Marks & Spencer  διακρίνονται για το εκλεπτυσμένο design, την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, καθώς και για το βρετανικό τους χαρακτήρα που έχει αγαπηθεί από τους απανταχού λάτρεις της διακόσμησης και όχι μόνο.

Στο νέο M&S Home section θα βρείτε εξαιρετικά κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή των Marks & Spencer για να διακοσμήσετε κάθε γωνιά του σπιτιού σας!

Για την κουζίνα

Ένα τέλειο τραπέζι ξεκινάει από την κουζίνα. Στα M&S Home θα βρείτε μια σειρά από “Kitchen essentials” όπως κατσαρόλες και εργαλεία μαγειρικής, που θα σας βοηθήσουν να ετοιμάσετε λαχταριστά γεύματα. Τα σετ πιάτων και ποτηριών σε χαρούμενα ανοιξιάτικα σχέδια θα «ντύσουν» το τραπέζι σας και θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας!

m&s home, marks and spencer

Για τις προσωπικές σας στιγμές

Ο προσωπικός σας παράδεισος έχει απαλή αίσθηση, χάρη στα σεντόνια των M&S από πολυτελές αιγυπτιακό βαμβάκι που θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές. Τα πουπουλένια M&S παπλώματα και μαξιλάρια θα σας χαρίσουν έναν άνετο ύπνο και… όνειρα γλυκά!

Το μπάνιο σας μετατρέπεται σε ένα ιδιωτικό spa, καθώς οι πετσέτες από υψηλής ποιότητας βαμβάκι θα σας ζεστάνουν μετά το ντους, προσφέροντας μικρές στιγμές πολυτέλειας.

Διακόσμηση

Στα M&S θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ διακόσμησης. Τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια θα δώσουν ξεχωριστή νότα στο σαλόνι, ενώ τα αρωματικά ξυλάκια θα γεμίσουν με τα αρώματα της άνοιξης κάθε σας χώρο. Τέλος, τα κεριά θα «φωτίσουν» στιγμές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και οι κορνίζες θα φιλοξενήσουν τις πιο αξέχαστες αναμνήσεις σας!

Καλωσορίστε την Άνοιξη στο σπίτι σας! Welcome M&S Home!

#mandshome

Διαβάστε ακόμη:

Σοφία Μουτίδου: Η συγκινητική φωτογραφία μετά την αυτοκτονία του εν διαστάσει συζύγου της

Τα Marks & Spencer υποδέχονται το καλοκαίρι με τιμές-έκπληξη

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα