Juicy Lips: Βρήκαμε τα lip balms που θα ενυδατώσουν σε βάθος τα χείλη σας

Όλες μας λατρεύουμε να δοκιμάζουμε διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν, είτε είναι έντονες και λαμπερές, είτε nude και παστέλ. Κανένα, όμως, κραγιόν δεν θα έχει ποτέ τέλεια εφαρμογή εάν τα χείλη δεν είναι σωστά ενυδατωμένα και περιποιημένα, ειδικά τα πολυαγαπημένα όλων μας ματ.

Η ιδανική πρόταση έρχεται από το bioten, που φροντίζει ολιστικά τις γυναίκες και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Γι’ αυτό το λόγο οι ειδικοί ανέπτυξαν μια νέα, μοναδική σειρά καινοτόμων lip balms, ειδικά σχεδιασμένων για να καλύπτουν κάθε ανάγκη των χειλιών σας, ανεξαρτήτως εποχής και συνθηκών.

Η νέα σειρά bioten Lip balms, βασίζεται στον αποτελεσματικό συνδυασμό φυσικών συστατικών, που βοηθούν στην προστασία και την αναζωογόνηση των χειλιών με τον πιο εύκολο και άμεσο τρόπο, αφήνοντάς τα απαλά και ενυδατωμένα – για να απολαμβάνετε όμορφα και υγιή χείλη όλη μέρα! Κι επειδή ζούμε σε μεσογειακή χώρα, με πολλές ώρες ηλιοφάνειας μέσα στον χρόνο, τα bioten Lip balms έχουν φροντίσει να θωρακίσουν τα χείλη σας από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ακτίνες UVA και UVB, εντάσσοντας φυσικά αντηλιακά φίλτρα στη σύνθεσή τους.

Η σειρά bioten Lip balms ξεχωρίζει για την τεχνολογικά προηγμένη και αποτελεσματική φόρμουλα περιποίησης που διαθέτει, καθώς και για την ποικιλία της, αφού αποτελείται από έξι εξειδικευμένα προϊόντα για τα χείλη που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και ταιριάζουν σε όποιο τρόπο ζωής κι αν ακολουθείτε:

Ποια είναι αυτά;

  • bioten Lip balm “Hydrate my lips!”
  • bioten Lip balm “Shine my lips!”
  • bioten Lip balm “SOS my lips!”
  • bioten Lip balm “Sun protect my lips!”
  • bioten Lip balm “Freshen up my lips!”
  • bioten Lip balm “Revitalise my lips!”

InStyle_600x600sampleΟι απαλές υφές των bioten Lip balms, σε συνδυασμό με τα φυσικά τους αρώματα, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης και φροντίδας για τα χείλη σας που διαρκεί όλη την ημέρα! Εσείς ποιο θα διαλέξετε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα