Joe Jonas-Sophie Turner: Η λεπτομέρεια που δεν ξέραμε και η ανάρτηση μετά τον γάμο τους
Instagram @love_radio_saratov

Ο Joe Jonas και η Sophie Turner έκαναν την μεγάλη έκπληξη και παντρεύτηκαν μετά τα μουσικά βραβεία Billboard στο Las Vegas. Λίγες ώρες πριν την τελετή το ζευγάρι είχε κάνει και αίτηση για την άδεια γάμου.

Η Turner, μάλιστα, σύμφωνα με το TMZ που δημοσιεύει φωτογραφία της άδειας γάμου ζήτησε να πάρει το επίθετο του συζύγου της μετά τον γάμο. Όπως ανέφερε το δημοσίευμα η ηθοποιός «επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το όνομα Sophie Belinda Jonas μετά τον γάμο της». Η Turner μπορεί να μην έχει αλλάξει ακόμη το επίθετο της στα social media, όπως η συννυφάδα της Priyanka Chopra Jonas, αλλά η αλλαγή αναμένεται σύντομα.

Από την άλλη, ο Joe Jonas φαίνεται να μην μπορεί να κρύψει την χαρά του που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Turner,καθώς ανέβασε στο Instagram φωτογραφία της συζύγου του. Στην φωτογραφία η Sophie μιλάει στο τηλέφωνο και ο Joe έγραψε «Απόλυτα καυτή» με ένα emoji φωτιά. Couple goals!

 

View this post on Instagram

 

Hot Damnnnnnnn ?

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στο Entertainment Tonight, o Jonas και η Turner εξακολουθούν να σχεδιάζουν να κάνουν την τελετή γάμου στο Παρίσι: «O Joe και η Sophie είναι ένα ζευγάρι που τους αρέσει να περνάνε καλά και να ζουν την στιγμή και αυτό ακριβώς έκαναν στο Vegas. Το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει μια επίσημη γαμήλια τελετή  με την οικογένεια και τους φίλους τους,γιατί η τελετή στο Vegas ήταν απλά για την ευχαρίστηση τους.O Joe και η Sophie σχεδιάζουν να παντρευτούν στο Παρίσι αργότερα μέσα στον χρόνο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα