Ειρήνη Στεριανού: Είναι αυτή η παίκτρια με την πιο εντυπωσιακή αλλαγή στο Next Top Model;

H Ειρήνη Στεριανού είναι η γατούλα του Greece’s Next Top Model που κατάφερε μέσα στο παιχνίδι να έχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη σε σχέση με όλες τις συμπαίκτριές της. Αρχικά για όσους δεν το γνωρίζουν να σας πούμε ότι είναι 23 ετών και κατάγεται από τη Λέσβο. Έχει σπουδάσει Κοινωνική και Εκπαιδευτική Πολιτική και η σχέση της με το modeling ξεκίνησε όταν δήλωσε συμμετοχή στα Σταρ Πελοπόννησος το 2015, όπου και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο. Από τότε έχει κάνει κυρίως φωτογραφίσεις για καταλόγους και e-shops, με μεγαλύτερο viral τη συμμετοχή της σε διαφημιστικό για ξενοδοχεία ημιπαραμονής, κάτι που μάθαμε μόνο μετά τη συμμετοχή της στο #GNTM.

Η Ειρήνη Στεριανού είναι ένα πολύ σέξι κορίτσι που ομολογουμένως έχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη από όλες τις συμπαίκτριές της στο Greece’s Next Top Model. Αρχικά η μεταμόρφωσή της ήταν σίγουρα η πιο σοκαριστική. Το εν δυνάμει μοντέλο έκοψε τα πλούσια μαλλιά της για ένα iconic Rihanna look με pixie μαλλιά που συνοδεύτηκε από πολλά κλάματα, αλλά άλλαξε άρδην την εμφάνισή της με τον πιο θετικό τρόπο. Στη συνέχεια, το εξόφθαλμα σέξι κορίτσι, αναγκάστηκε να δαμάσει το ταμπεραμέντο της και να υιοθετήσει μια πιο σύγχρονη στάση απέναντι στις πόζες, κάτι που αποτυπώνεται εξελικτικά στις φωτογραφίες που μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μπορεί η Ειρήνη να κερδίσει να το Greece’s Next Top Model; Δεν είμαστε σίγουροι, αλλά το μέλλον θα δείξει.
irini stergianou

irini stergianou

irini stergianou

irini stergianouirini stergianouirini stergianouirini stergianou irini stergianouirini stergianouirini stergianouirini stergianou

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα