Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μόλις έκανε το πιο hot makeup look της σεζόν

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ένα κορίτσι που ξεχώρισε αμέσως, έχοντας διαγράψει μια ανοδική πορεία στο modelling, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό μας έχει απασχολήσει τον  τελευταίο καιρό με τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του Greece’s Next Top Model. Το όμορφο μοντέλο, με τις ατάκες που έχουν γίνει viral, πέρα από χιούμορ έχει και στυλ, κάτι που αποδεικνύει καθημερινά με τις εμφανίσεις της στο GNTM, αλλά και έξω από αυτό.

Όσον αφορά στα beauty look της, η Ηλιάνα συνήθως επιλέγει διακριτικό μακιγιάζ ενώ αφήνει τα μακριά μαλλιά της ελεύθερα, να σχηματίζουν χαλαρές μπούκλες. Για αυτό λοιπόν μας κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον ένα πολύ έντονο eye makeup  σε συνδυασμό με wet look στα μαλλιά, που ανέβασε σήμερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ilianna papageorgiou, wet hair, eye makeup

Όπως θα δείτε, έχει δώσει έμφαση στο βλέμμα, επιλέγοντας για τα μάτια καφέ και μπορντό σκιές (που είναι τόσο στην μόδα φέτος) δημιουργώντας έτσι ένα smokey αποτέλεσμα, που δεν φαίνεται βαρύ, με τονισμένα τα πυκνά της φρύδια και έντονα ζυγωματικά. Αν θέλετε να αντιγράψετε κι εσείς το μακιγιάζ της Ηλιάνας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ισορροπία του προσώπου και επιλέξτε nude αποχρώσεις στα χείλη, όπως έχει κάνει και η ίδια.

Προσωπικό μου αγαπημένο touch σε αυτό το look είναι τα μαλλιά, που τραβηγμένα προς τα πίσω, σε ένα sleek wet hair look, προσδίδουν μια σικ αλλά και πολύ σύγχρονη πινελιά στο outfit.

Περιμένουμε να δούμε τα επόμενα look της!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα