Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας δείχνει τον πιο ανοιξιάτικο τρόπο για να φορέσουμε τις αγαπημένες μας cowboy μπότες
Instagram @christos_alexandropoulos

Εάν προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με όλες τις τάσεις που λάτρεψαν τα κορίτσια της μόδας αλλά και εμείς τον χειμώνα που μας πέρασε, αυτή θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Στην κορυφή αυτή βέβαια θα βρίσκεται μόνο μία και αυτή θα είναι σίγουρα οι cowboy μπότες.

Όσες  γυναίκες έτρεφαν μία μεγάλη αγάπη για αυτές τις μπότες και τις φορούσαν όλα αυτά τα χρόνια δικαιώθηκαν ενώ όσες από εμάς δεν είχαμε τολμήσει να τις φορέσουμε, οι fashionistas μας προσέφεραν άπειρη έμπνευση με τα looks τους. Και κάπως έτσι υποκύψαμε και εμείς και υιοθετήσαμε αυτό το trend.

Ένα πολύ καλό χαρακτηριστικό που έχουν οι cowboy μπότες –εκτός του ότι μπορούν να φορεθούν με τα πάντα- είναι πως μπορούμε να τις φορέσουμε όποια και αν είναι η εποχή. Ναι και την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι. Αν έχετε βέβαια κάποιες αμφιβολίες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας δείχνει πως μπορούμε να τις φορέσουμε ακόμα και την άνοιξη.

Το top model ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φορώντας ένα εντυπωσιακό ζευγάρι cowboy μπότες, τις οποίες είχε συνδυάσει με ένα λευκό αέρινο φόρεμα. Το σύνολο της εκτός από πολύ εύκολο στο να το πετύχουμε είναι ιδανικό τόσο για τους ανοιξιάτικους όσο και για τους καλοκαιρινούς μήνες.

Instagram @christos_alexandropoulos

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα