Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Μιλάει για πρώτη φορά για τον γάμο του

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε για τον γάμο του, την σχέση με την κόρη του, ενώ δεν δίστασε να κάνει και την αυτοκριτική του ως πατέρας: «Έχω μια κόρη που είναι 32 ετών, είναι φιλόλογος και δουλεύει σε εκδόσεις. Είναι πολύ καλό παιδί και έχουμε μια άριστη σχέση», αποκαλύπτει ο ηθοποιός στον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα στο περιοδικό People.

Οι σχέσεις του με τις γυναίκες πως ήταν όλα αυτά τα χρόνια; «Λίγο προβληματικές», απαντά γελώντας, ενώ παραμένω σιωπηλός και περιμένω από εκείνον να μου κάνει κι άλλες αποκαλύψεις. «Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια. Γεννήθηκα παντρεμένος. Οι σχέσεις, όμως, είναι αδυσώπητες και περνάνε από σαράντα κύματα. Στο παρελθόν, την εποχή των γονιών μου-που παρεμπιπτόντως είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι-  οι ρόλοι ήταν πιο ξεκάθαροι. Από την δική μου γενιά και μετά, αμφισβητήθηκαν οι παραδοσιακοί ρόλοι, δεν βρέθηκαν κάποιοι καινούργιοι, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να έχουν χάσει την μπάλα και να μην υπάρχει κώδικας συνεννόησης. Και αυτό το παρατηρούσα και στις νεότερες γενιές, σε μαθήτριές μου στη σχολή υποκριτικής που δίδασκα. Μου έλεγαν ‘’Δεν βρίσκουμε άντρες’’.

«Δεν ήμουν καλός πατέρας, από την άποψη ποιότητας και χρόνου που πρέπει να αφιερώσεις. Όταν κάνεις πολλά πράγματα μαζί, κάτι δεν θα κάνεις καλά. Τις περισσότερες δουλειές μου τις έκανα καλά και με αφοσίωση. Στην προσωπική μου ζωή δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Και πάντα μιλάω για βαθύτερα πράγματα και όχι στα τυπικά. Ίσως ήμουν ανώριμος και πολύ νέος, διότι έγινα πατέρας σε ηλικία 25 ετών. Έξι μήνες πριν είχα παντρευτεί. Στην πορεία, η οικογένεια, οι γονείς και οι φίλοι μου, έγιναν το απάγκιο μου και με στήριξαν σε όλα μου τα επαγγελματικά βήματα, ειδικά όταν έτρωγα χαστούκια και απόρριψη. Όλα με ‘’ξύλο ξεκίνησαν’’ και τίποτα δεν μου δόθηκε εύκολα. Όλο αυτό που βίωσα, όμως, ήταν μια μαθητεία», αποκαλύπτει στο People.

Διαβάστε περισσότερα στο Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα