Νέα

Η Βίκυ Βολιώτη δεν είχε ξανακόψει τα μαλλιά της τόσο κοντά

Πως σας φαίνεται η αλλαγή της και το νέο pixie cut κούρεμά της;

Κωνσταντίνα Δαούτη

vicky-volioti-people-161-1

Η Bίκυ Βολιώτη με pixie cut δεν είναι η ηθοποιός που γνωρίσαμε  και αγαπήσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά «Λόγω τιμής». Η όμορφη ηθοποιός πρόσφατα έκανε μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της.

Η Βίκυ για χρόνια είχε μακριά ξανθιά μαλλιά, τα οποία αποχαιρέτησε στα μέσα του Σεπτέμβρη για χάρη ενός κοντού καρέ από τα χέρια του Γιώργου Δουδέση. Η ίδια είχε ποστάρει μια φωτογραφία από το κομμωτήριο στις 13 Σεπτέμβρη δίπλα στον εξαιρετικό κομμωτή.

vicky volioti kommotis

Photo Credit: Instagram 

Ένα μήνα μετά, μας αφήνει πάλι άναυδους καθώς κόβει ξανά τα μαλλιά της σε ένα πολύ κοντό, σχεδόν αντρικό pixie cut. Την αλλαγή στην εμφάνισή της, κοινοποίησε η ίδια ανεβάζοντας δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια δείχνοντας το κούρεμα και μια παρέα με τον έμπειρο κομμωτή, Γιώργο Δουδέση που επιμελείται την εμφάνιση των μαλλιών της.

Photo Credit: Instagram

Photo Credit: Instagram

Το a la garcon κούρεμα της Βίκυς, αν και είναι τάση τον φετινό χειμώνα, δεν είναι ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες, αλλά από ότι φαίνεται στις φωτογραφίες της ηθοποιού, της πάει πολύ!

Εάν επιθυμείτε να κόψετε κι εσείς τα μαλλιά σας σε pixie cut, κάνοντας μια ριζική αλλαγή όπως αυτή της Βίκυς Βολιώτη, προτείνουμε να το κάνετε σταδιακά, πηγαίνοντας από ένα μακρύ καρέ σε ένα κοντύτερο κούρεμα.

Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη του look της Βίκυς Βολιώτη!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Κωνσταντίνα Δαούτη