Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε την Kate Middleton για νύφη – Ο λόγος

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε την Kate Middleton για νύφη – Ο λόγος

Τόσο η σχέση του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον όσο και ο γάμος τους συγκέντρωσε την προσοχή των ΜΜΕ, με την τελετή του γάμου τους να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο

Σύμφωνα με το βιβλίο «Το παρασκήνιο ενός βασιλικού ρομάντζου» της Κέιτι Νίκολ, που κυκλοφόρησε το 2011, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ήθελε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ να παντρευτεί την Κέιτ Μίντλετον πριν εκείνη αποκτήσει μια δουλειά και μια ταυτότητα.

Εκείνη την περίοδο, οι δύο γυναίκες είχαν συναντηθεί πολλές φορές σε επίσημες εκδηλώσεις, αλλά η βασίλισσα γνώριζε ελάχιστες πληροφορίες για «το κορίτσι με το οποίο έβγαινε ο εγγονός της».

«Η βασίλισσα, παρά την ηλικία της, είναι μια από τις πιο σκληρά εργαζόμενες βασιλείς και το γεγονός ότι ένα μελλοντικό μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν εργαζόταν, το θεωρούσε απαράδεκτο. Η γνώμη της Ελισάβετ ήταν ότι εάν η Κέιτ επρόκειτο να γινόταν σύζυγος του Γουίλιαμ τότε χρειαζόταν μια καλή δουλειά. Το να γυρνάει από το ένα πεντάστερο τουριστικό θέρετρο στο άλλο δεν αποτελεί προσόν για μια νεαρή γυναίκα που ενδεχομένως γίνει και βασίλισσα», γράφει η Κέιτι Νίκολ στο βιβλίο.

Τότε η βασίλισσα Ελισάβετ πρότεινε στην Κέιτ να ασχοληθεί με φιλανθρωπικό έργο, γεγονός που την οδήγησε να αρχίσει να δουλεύει με το Starlight, φιλανθρωπικό ίδρυμα για βαριά άρρωστα παιδιά. Ταυτόχρονα, έπιασε δουλειά στον brand Jigsaw και στη συνέχεια εργάστηκε στην οικογενειακή επιχείρηση των Middleton Party Pieces.

Ο γάμος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον τελέστηκε στο Λονδίνο στις 29 Απριλίου του 2011. Αρκετοί άνθρωποι άφησαν τα σπίτια τους και κατασκήνωσαν έξω από ναό, για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την τελετή.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2001, όταν και οι δύο σπούδαζαν στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα. Ο αρραβώνας τους, ο οποίος έλαβε χώρα στις 20 Οκτωβρίου 2010, ανακοινώθηκε στο κοινό στις 16 Νοεμβρίου 2010. Τόσο η σχέση τους όσο και ο γάμος τους συγκέντρωσε την προσοχή των ΜΜΕ, με την τελετή του γάμου τους να μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: Ethnos.gr

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα