Οι τρεις νέες εκπομπές στις οποίες ποντάρει ο Alpha με παρουσιάστριες πρώτης γραμμής

 

Οι τρεις νέες εκπομπές στις οποίες ποντάρει ο Alpha με παρουσιάστριες πρώτης γραμμής

Οι δύο είναι μεταγραφή, η μία αναλαμβάνει ένα νέο πρότζεκτ στο οποίο βρέθηκε και στο παρελθόν κοντά, αλλά τότε δεν προχώρησε.

Στο κανάλι της Κάντζας δεν επικρατεί ο πυρετός άλλων καλοκαιριών, αφού οι παρεμβάσεις στο περσινό πρόγραμμα θα είναι λίγες. Ακόμα και τα ανοίγματα σε νέες εκπομπές είναι μια επένδυση σε ήδη δοκιμασμένα πρόσωπα.

Ναταλία Γερμανού

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για την πρωτομάστορα της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στην Κάντζα. Ήδη, μάλιστα, έγινε γνωστό το πρώτο όνομα συνεργάτη της – και αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Τσουρό, πρώην συνεργάτη της Φαίης Σκορδά.

Ελεονώρα Μελέτη

Η μεταγραφή-έκπληξη της χρονιάς. Η προσφάτως μανούλα θα παρουσιάζει βραδινή εκπομπή, δύο φορές την εβδομάδα, για την οποία ακόμα δεν έχουν γίνει πολλά γνωστά.

Ελένη Τσολάκη

Η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια κατάφερε να σταθεί επάξια στη μεσημεριανή ζώνη την προηγούμενη σεζόν, παρότι το format που κλήθηκε να υπηρετήσει ήταν ολίγον… άνοστο. Ο Alpha εκτίμησε τις δυνατότητές της και έτσι η Ελένη επιστρατεύεται για την απογευματινή ζώνη, έχοντας στο πλευρό της τον Γρηγόρη Γκουντάρα που κάνει come back μετά από ένα χρόνο πίσω από τις κάμερες- καθώς μετά το τέλος της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη παρέμεινε στο τμήμα προγράμματος του σταθμού.

Πηγή ρεπορτάζ Peoplegreece.com

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα