Οι 5 fashion κανόνες που ακολουθούν πάντα οι γυναίκες με στιλ

Υπάρχουν γυναίκες που φαίνεται πως έχουν βρει το προσωπικό τους στιλ από πολύ μικρή ηλικία, υπάρχουν και κάποιες άλλες γυναίκες που χρειάζεται να κάνουν κάποιες παραπάνω δοκιμές μέχρι να βρουν το στιλ που τους ταιριάζει.

Σε κάθε περίπτωση, το να βρει μία γυναίκα το δικό της στιλ, εκείνο που θα την κάνει να ξεχωρίσει δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Απαιτεί χρόνο και πολλές δοκιμές μέχρι να ανακαλύψουμε τι ταιριάζει στη σιλουέτα, στη καθημερινότητα και τις ανάγκες μας. Μέχρι τότε, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω tips τα οποία ακολουθούν οι γυναίκες με διαχρονικό στιλ.

Δημιουργήστε μία capsule γκαρνταρόμπα

PixelFormula

Οι κομψές γυναίκες μπορεί να μας δίνουν την εντύπωση πως διαθέτουν μία πολύ πλούσια συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ, αλλά το πρώτο και βασικό βήμα που θα πρέπει όλες μας να ακολουθήσουμε είναι να επενδύσουμε στα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, τα οποία θα μας βοηθούν να ντυνόμαστε εύκολα καθημερινά ή όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Πουκάμισα σε λευκές ή μπεζ αποχρώσεις, denim και μαύρα παντελόνια, pencil φούστες, κλασικές γόβες και loafers είναι μερικά μόλις κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σας.

Layering

PixelFormula

Μία καλά ενημερωμένη fashionista γνωρίζει την δυναμική που χαρίζει το layering εφέ στην εμφάνιση της. Συνδυάστε το φόρεμα σας με ένα πουκάμισο, φορέστε διαφορετικά μήκη από μπλούζες ή πανωφόρια και αμέσως θα είναι εμφανής η διαφορά. 

Δημιουργήστε mix and match συνδυασμούς

PixelFormula

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζουν κάποιες fashionistas με το στιλ τους είναι ακριβώς επειδή τολμούν και δημιουργούν εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Έντονες αποχρώσεις και patterns είναι τα key items που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε mix and match σύνολα που είναι super κομψά.

Βρείτε τη «στολή» σας

PixelFormula

Ναι, να δοκιμάζεται νέες τάσεις και συνδυασμούς, αλλά πάντα να θυμάστε πως οι γυναίκες με αυθεντικό στιλ ξεχωρίζουν γιατί ακριβώς γνωρίζουν ποια trends να υιοθετήσουν και ποια όχι. Το να βρει μία γυναίκα το δικό της στιλ σίγουρα δεν είναι μία εύκολη διαδικασία. Χρειάζεται χρόνο μέχρι να ανακαλύψετε ποια ρούχα, ποιες γραμμές και αποχρώσεις ταιριάζουν σε εσάς. Από τη στιγμή που θα τα ανακαλύψετε όμως, να είστε σίγουρες πως δεν θα σταματήσετε να τα φοράτε και έτσι θα γίνουν η δική σας «στολή».  Στη συνέχειαθα γνωρίζετε πολύ καλά ποιες τάσεις μπορείτε να υιοθετήσετε ή όχι.

Μικρά tricks που κάνουν τη διαφορά

PixelFormula

Και μη ξεχνάτε, οι κομψές γυναίκες που έχουν αναπτύξει το δικό τους στιλ προσέχουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, ακόμα και αν φαίνεται πως δεν έχουν προσπαθήσει πολύ με το στιλ τους. Για παράδειγμα, το να προσθέσετε μία ζώνη επάνω από το πανωφόρι ή το φόρεμα σας, το να ρίξετε στους ώμους σας το blazer σας αντί να το φορέσετε κανονικά ή το να γυρίσετε τα μανίκια από το πουκάμισο σας, θα κάνει αμέσως τη διαφορά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα