Η Sophie Turner μας δείχνει πως μπορούμε να μετατρέψουμε ένα κλασικό blazer στο πιο cool κομμάτι της συλλογής μας
Instagram @sophiet

Τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Στην πρώτη ανήκουν όλα εκείνα που φοράμε σε πιο formal περιστάσεις όπως είναι το γραφείο ή σε κάποιο επίσημο event. Στη δεύτερη όμως ανήκουν όλα τα ρούχα και τα παπούτσια που φοράμε σε πιο casual περιστάσεις όπως είναι οι βόλτες με τις φίλες μας.

Το μαγικό με τη μόδα και το styling όμως είναι πως μπορούμε να φορέσουμε ακόμα και ένα formal κομμάτια και να το κάνουμε να φαίνεται πολύ σύγχρονο και cool. Η Sophie Turner μάλιστα μας δείχνει ποιος είναι ο τρόπος να φορέσουμε ένα blazer και να είναι super κομψό. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την ηθοποιό λίγο πριν εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά Jimmy Kimmel Live! να φορά ένα λευκό blazer, το οποίο έχει συνδυάσει με μία ζώνη. Το έχει συνδυάσει με ένα εξίσου λευκό παντελόνι, ένα ζευγάρι δερμάτινες γόβες και έχει ολοκληρώσει το σύνολο της με ένα ζευγάρι cat eye γυαλιά ηλίου.

Η ζώνη που επέλεξε να φορέσει η ηθοποιός με το blazer της έκανε τη διαφορά στο σύνολο, ενώ έτσι αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα αξεσουάρ για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Splash News

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα