Η συλλογή TOMMY JEANS Coca-Cola® ήρθε και είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το look σου

O Tommy Hilfiger μας ξαφνιάζει για ακόμη μία φορά με την πρωτοπορία του και την διορατικότητα του στον χώρο της μόδας με μία capsule συλλογή σε συνεργασία με την Coca Cola®.

Η έμπνευση της συλλογής έρχεται από το 1986, όπου είχε σχεδιαστεί η πρώτη συλλογή ρούχων Coca Cola® από τον κ. Tommy Hilfiger. Μία συλλογή που ήταν έντονη, φωτεινή και αρκετά αναγνωρίσιμη!

Κοινό χαρακτηριστικό των δύο iconic αμερικανικών brand είναι η ποπ κουλτούρα! Μαζί γιορτάσουν την ατομικότητα, την αισιοδοξία καθώς και την κοινή ιστορία τους, με μια capsule συλλογή και μια καμπάνια εμπνευσμένη από τα αρχεία τους.

Η capsule συλλογή TOMMY JEANS Coca-Cola® για άντρες και γυναίκες επαναφέρει κομμάτια από τη συλλογή των 80’s με σύγχρονες σιλουέτες και ένα νέο λογότυπο που συνδυάζει τα iconic λογότυπα TOMMY JEANS και Coca-Cola. Βασίζεται στα πρωτότυπα σχέδια του 1986, γιορτάζοντας το αισιόδοξο και νεανικό πνεύμα στην καρδιά και των δύο brand, προσθέτοντας ένα σύγχρονο street-style twist για την επόμενη γενιά.

Η συλλογή περιλαμβάνει sweatshirts και T-shirts σε μπλε σκούρο, κόκκινο, λευκό, κίτρινο, πράσινο και γαλάζιο, με ένα μεγάλο λογότυπο TOMMY JEANS και Coca-Cola στο στήθος, κόκκινα σορτς που έχουν σε λευκό πλαίσιο το λογότυπο, ένα μπλε, κόκκινο και λευκό μπλουζάκι με το λογότυπο, ένα λευκό μπλουζάκι με το λογότυπο σε πέντε διαφορετικά χρώματα στο πίσω μέρος και ένα κόκκινο και άσπρο zip-front σπορ μπουφάν με το λογότυπο μπροστά.  Το iconic πουκάμισο ράγκμπι επαναπροσδιορίστηκε σε κόκκινους και λευκούς ή μπλε, λευκούς και τιρκουάζ χρωματισμούς και τα oversized hoodies σε ζωηρό χρώμα με μια ολόκληρη εκτύπωση κολλάζ των Coca-Cola και TOMMY JEANS λογότυπων.

 

Η capsule συλλογή TOMMY JEANS CocaCola® είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από σήμερα 16 Μαΐου στο κατάστημα Tommy Jeans στο The Mall Athens (tommy.com).

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα