Η Sienna Miller φόρεσε το απόλυτο summer dress και κοστίζει μόλις €35
Splash News / Ideal Image

Εδώ και αρκετές σεζόν, το gingham είναι από τα πιο δημοφιλή prints και οι περισσότερες από εμάς έχουν έστω και ένα τέτοιο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα τους. Ιδανικό για το καλοκαίρι, δείχνει τέλειο σε κάθε απόχρωση και καταφέρνει να μας φτιάχνει τη διάθεση στη στιγμή. Φοράμε ένα απλό φορεματάκι, δείχνουμε αμέσως stylish και νιώθουμε σαν να κάνουμε βόλτα στο Capri της Ιταλίας. Θέλετε και εσείς να νιώσετε ακριβώς το ίδιο; Έχουμε ήδη να σας προτείνουμε το απόλυτο summer dress και κοστίζει μόλις €35.

Το γαλάζιο/λευκό gingham midi H&M φόρεμα ανακαλύψαμε αφού το είδαμε στην super stylish Sienna Miller, η οποία το συνδύασε με κίτρινα παπούτσια και ένα ψάθινο καπέλο.

Splash News / Ideal Image, το απόλυτο summer dress και κοστίζει μόλις €35
Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image, το απόλυτο summer dress και κοστίζει μόλις €35
Splash News / Ideal Image

Εκτός του ότι είναι πολύ άνετο και δροσερό –δύο πολύ βασικές προϋποθέσεις για τις καλοκαιρινές αγορές-, μπορεί και να συνδυαστεί με τα πάντα, από σανδάλια και ένα τζιν τζάκετ για casual εμφανίσεις, μέχρι πλατφόρμες και μία ψάθινη τσάντα για ένα romantic chic βραδινό look.

hm dress, το απόλυτο summer dress και κοστίζει μόλις €35Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M και online εδώ. Σας προτείνουμε να βιαστείτε πάντως, γιατί ότι φοράει η stylish Sienna τείνει να γίνεται sold out γρήγορα!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα