Η Sarah Jessica Parker σας δείχνει τα κομμάτια που μπορείτε να βάλετε από τον ύπνο μέχρι το ποτό σας

H Sarah Jessica Parker είναι το αιώνιο fashion icon, γιατί μέσα από το Sex and the City μίλησε στην καρδιά των γυναικών και απενοχοποίησε πολλά κομμάτια και συνδυασμούς που ο καθωσπρεπισμός στη μόδα θεωρούσε ταμπού μέχρι τότε. Τα χρόνια πέρασαν και το προσωπικό στιλ της Sarah Jessica Parker ωρίμασε αναδεικνύοντας την εκλεκτική άποψη τη μόδα και το στιλ. Η διάσημη γυναίκα όλα τα χρόνια αγαπούσε ένα ιταλικό brand με lingerie και nightwear και φέτος της δόθηκε ευκαιρία να γίνει η μούσα του brand και να μας δείξει ότι τα ρούχα τους δεν φοριούνται μόνο μέσα στο σπίτι, αλλά με τους σωστούς συνδυασμούς φέρνουν την άνεση στο look σας και εκτός σπιτιού. Το brand αυτό δεν είναι άλλο από την Intimissimi.

5TH NOVEMBER

5D9A6012

_O2B5878

Η Sarah Jessica Parker φόρεσε τη νέα συλλογή Nightwear της Intimissimi που ξεχωρίζει για την fashion γραμμή της ξεχύθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τα κομμάτια του collection χαρίζουν διαφορετικό στυλ στις bedtime stories κάθε σύγχρονης γυναίκας είτε πρόκειται για ένα all time classic μεταξωτό pyjama set σαν αυτό που φοράει η Sarah Jessica Parker στην καμπάνια του brand, είτε είναι ένα fun σύνολο αφιερωμένο στον Μickey Mouse που γιορτάζει φέτος 90 χρόνια.

InStyle_600x6002

Ανακαλύψτε τα on trend animal print σχέδια, τα σαγηνευτικά floral, τα ρομαντικά κομμάτια με έμφαση στη δαντέλα, τα iconic καρό, όλα τα κομμάτια που αγαπά η Sarah Jessica Parker σε ένα κατάστημα Intimissimi κοντά σας. Oι Fashion Nightwear προτάσεις της φετινής σεζόν F/W 18-19, είναι τόσο ξεχωριστές και stylish που μπορούν να φορεθούν ακόμα κι ως outerwear στα πλαίσια ενός δημιουργικού mix&match. Ακολουθήστε το παράδειγμα της SJP και δεν θα βγείτε χαμένες.

Δείτε φωτογραφίες από το look της συλλογής και πάρτε περισσότερες ιδέες:

RSD+PDL+PVD1294_142 copia PVD+LBD790_096 LTD+PDC1295_068 LTD+PDC1291_0063 LTD+PDC+PVD1297_140 LTD+PDC+PVD779_BLACK_004 LTD+PDC+PVD779_002 LCD1290_153

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα