Η Ρούλα Σταματοπούλου μας αναλύει το beauty look της Ελένης Μενεγάκη στην πρεμιέρα της

Από την Κωνσταντίνα Δαούτη

 

Κυριολεκτικά λαμπερή (ήταν η βάση όλου του makeup όπως θα διαβάσετε παρακάτω), αν και αρκετά πιο minimal από τις προηγούμενες χρονιές, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη, τόσο στο ντύσιμο όσο και στο μακιγιάζ της.

Επειδή όμως κανείς δεν μπορεί να αναλύσει το look της καλύτερα από την makeup artist που επιμελείται τις εμφανίσεις της εδώ και χρόνια, εμείς μιλήσαμε με την Ρούλα Σταματοπούλου, μόνιμη συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία μας αποκάλυψε τα πάντα γύρω από το μακιγιάζ της πρεμιέρας της:

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια ισορροπία στο μακιγιάζ, σε αρμονία με το υπόλοιπο σύνολο. Η Ελένη έχει έντονα χαρακτηριστικά, οπότε το μακιγιάζ της ήταν ήσυχο, χωρίς υπερβολή, με ένταση στα μάτια και πιο ήρεμα χείλη. Συγκεκριμένα, δημιουργήσαμε μια λαμπερή βάση για όλο το πρόσωπο, με γήινες αποχρώσεις στα μάτια και μια σκιά στο καπάκι για φυσική λάμψη, τα οποία απέκτησαν ένταση με ένα μαύρο eyeliner και πυκνές βλεφαρίδες ενώ στα χείλη επιλέξαμε ένα κραγιόν σε ροζ παλ απόχρωση συνδυασμένη με τη λάμψη στα ζυγωματικά της».

Τα μαλλιά της Ελένης ήταν και αυτά πιο απλά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, με ένα φρέσκο και διαχρονικό κυματιστό χτένισμα από τα χέρια του Βασίλη Μπουλούμπαση.

Τέλος επέλεξε ένα chic outfit, σχεδιασμένο από τους Mi-Ro, περισσότερα για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα tips από τη Ρούλα Σταματοπούλου μπορείτε να μπείτε στο roulastamatopoulou.com.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα