Μακιγιάζ

Η Ρούλα Σταματοπούλου αποκαλύπτει τα μυστικά της Ελένης Μενεγάκη για το τέλειο μακιγιάζ

Δείτε βήμα βήμα πώς θα κάνετε το αγαπημένο makeup look της παρουσιάστριας.

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

roula stamatopoulou, eleni menegakiΤην Ρούλα Σταματοπούλου δεν χρειάζεται να σας την συστήσουμε, αφού είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και γνωστές makeup artists της ελληνικής σόουμπιζ. Στο διάσημο πελατολόγιο της βρίσκονται άπειρα ονόματα, αλλά αυτό που δείχνετε να σας ενδιαφέρει περισσότερο από όλα είναι φυσικά αυτό της Ελένης Μενεγάκη. «Ποιο είναι το αγαπημένο της κραγιόν;», «Τι προϊόντα χρησιμοποιεί;», «Ποιο μακιγιάζ προτιμά;» είναι ερωτήσεις που μας στέλνετε καθημερινά.

Ευτυχώς, η ίδια η Ρούλα αποφάσισε να αποκαλύψει τα «μυστικά» της, να δώσει makeup tips και να δείξει βήμα βήμα επάνω στην παρουσιάστρια πώς θα κάνετε το μακιγιάζ της.roula stamatopoulou, eleni menegaki

Αυτά που τόνισε η ίδια, μέσα από το προσωπικό της site, και πρέπει να «κρατήσετε» είναι τα εξής:

  • «Για σκιές, η πιο συχνή μας επιλογή είναι οι γήινες αποχρώσεις με θερμούς υποτόνους, έτσι ώστε να δίνουμε λίγο βάθος και χρώμα στο μάτι, όμως να παραμένει καθαρό. Με μία πιο σαμπανιζέ σκιά περνάω το κινητό βλέφαρο και κάτω από το φρύδι.
  • Όταν φτάνει η στιγμή του eyeliner, πάντα προτιμάω να βάζω μολύβι πρώτα ώστε να μην ξεφύγουμε με τίποτα και να κάνω ελεύθερα τις διορθώσεις που θέλω. Η Ελένη λατρεύει έντονη τη γραμμή γιατί δίνει νεανικό αποτέλεσμα. Η μάσκαρα είναι η αδυναμία όλων μας, έτσι βάζουμε μπόλικη για να έχουμε έντονο αποτέλεσμα. Πάντα βάζουμε μπεζ μολύβι στην υγρή πλευρά του ματιού, για να ανοίξει το μάτι και να δίνει πιο καθαρό αποτέλεσμα.
  • Στο ρουζ που τόσο λατρεύει η Ελένη πάντα πάμε σιγά σιγά, κορίτσια μου καλύτερα να προσθέσουμε στο τέλος, παρά να γινόμαστε κλόουν. Συνηθίζω να ανακατεύω δύο χρώματα».

Δείτε στο βίντεο βήμα βήμα πώς θα πετύχετε το signature look της Ελένης:

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή