Η Rosie Huntington-Whiteley μας δείχνει πως να φορέσουμε λευκά παπούτσια την άνοιξη
Instagram @rosiehw

Η πρώτη σκέψη που κάνουμε οι γυναίκες κάθε φορά που σκεφτόμαστε ποιο είναι το κατάλληλο παπούτσι για να ολοκληρώσουμε ένα look μας είναι τα μαύρα παπούτσια. Ankle boots, μπαλαρίνες ή γόβες, πέδιλα ή loafers σε μαύρες αποχρώσεις συνδυάζονται με τα πάντα και ταιριάζουν σε κάθε look μας.

Η μόδα και οι τάσεις της όμως φέτος ανέτρεψαν όλα όσα πιστεύαμε και μας έπεισαν πως μπορούμε να φορέσουμε και κάτι διαφορετικού εκτός του κλασικού μαύρου παπουτσιού. Ήδη από τον χειμώνα του 2019, αλλά και τη φετινή άνοιξη μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα παπούτσια είναι εκείνα σε λευκή απόχρωση. Ναι, δεν τα συμπαθούν όλες οι γυναίκες, αλλά αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο ένα look μας.

Πώς θα πετύχουμε όμως το αποτέλεσμα που θέλουμε;

Η Rosie Huntington-Whiteley ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φορά αυτό το shoe trend και οι fans της έσπευσαν να της γράψουν τα καλύτερα σχόλια. Το top model φόρεσε ένα denim skinny παντελόνι με ένα κλασικό μαύρο τοπ και ένα blazer σε burnt orange απόχρωση. Το item που έκανε τη διαφορά στο look της ήταν η επιλογή του παπουτσιού, καθώς ήταν ένα ζευγάρι λευκές slouch boots. Το outfit της μάλιστα είναι ιδανικό για τις ανοιξιάτικες ημέρες, ενώ είναι σίγουρο πως θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε.

Instagram @rosiehw

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα