Η Resort συλλογή της Max Mara θα σας εμπνεύσει για να δημιουργήσετε το ιδανικό σύνολο

Ο οίκος Max Mara ξεχώρισε από την αρχή της πορείας του στον χώρο της μόδας. Ο λόγος είναι πολύ απλός, έδειξε από νωρίς πως ξέρει πολύ καλά τι θέλουν οι γυναίκες και όλες οι συλλογές που υπογράφει συνδυάζουν την κομψότητα, την ιταλική φινέτσα και το διαχρονικό, κλασικό στιλ που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα. Έτσι αποκτώντας ένα κομμάτι Max Mara κάνετε κάθε φορά μια πραγματική επένδυση που θα έχετε για μία ζωή.

Φυσικά η συλλογή Resort 2019 δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση και για ακόμα μία φορά όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που παρουσιάστηκαν είναι πλήρως εναρμονισμένα με το κλασικό στιλ Max Mara καθώς και με τις επικρατέστερες τάσεις που κάθε γυναίκα θέλει να έχει στη ντουλάπα της.

Μία αέναη αναζήτηση αρμονίας και νεωτερισμού που αντικατοπτρίζει την ιστορία: τα χαρακτηριστικά της Ιταλικής καλλιτεχνικής παράδοσης έχουν καθορίσει και την κουλτούρα της μόδας. Ο ιδρυτής της Max Mara έχει κατανοήσει τα παραπάνω και γι’ αυτό στράφηκε και στις δύο σφαίρες σε ονόματα που θα έκαναν τη διαφορά. Η συλλογή Max Mara Resort 2019 επικεντρώνεται στη Collezione Maramotti και πιο συγκεκριμένα στα πρώιμα αποκτήματα μίας σειράς από avant-garde καλλιτέχνες όπως Burri, Fontana, Manzoni, Novelli, Twombly, Kounellis, PasCALI, Calzolari και Anselmo.

Οι τομληρές χειρονομίες , η πιστότητα στα υλικά και η άδηλη ενέργεια, εμπνέουν μια ανάκαμψη ης νεωτερικότητας, η οποία είναι απτή, αποδομημένη και ακατέργαστη. Τα χρώματα κινούνται σε μια παλέτα που αναδεικνύει τα στοιχειώδη χρώματα: ecru, λευκό του πάγου, iron grey, το χρώμα του σταχιού, midnight blue και μαύρο. Παραδόξως, αυτοί οι τόνοι προσαρμόζονται τέλεια με τις αριστοκρατινές ίνες των ρούχων του οίκου Max Mara. Έτσι, η πολυτέλεια μεταφέρεται σε νέα επίπεδα συνάφειας, όπου οι εικονογραφημένοι συνδυασμοί προκαλούν τη θέρμη της άνοιξης χάρη στις υποδείξεις του χρώματος.

Accessories & Eyewear: Max Mara
Hair: PIERPAOLO LAI | Make up: GEORGINA GRAHAM | Music: JOHNNY DYNEL

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα