Η Ραμόνα Βλαντή κάνει το disco makeup της Kaia Gerber

H Ραμόνα Βλαντή ξεκινά αμακιγιάριστη για να κάνει μέσα σε λίγα λεπτά το εντυπωσιακό disco makeup της Kaia Gerber! Δείτε στο video παρακάτω ένα βήμα-βήμα beauty tutorial με πολλά χρήσιμα tip από την makeup artist Μαρία Δημοπούλου.

Η νικήτρια του περσινού My Style Rocks που δεν παύει να απασχολεί με το στιλ και τις απόψεις της περί μόδας, είναι αυτή τη βδομάδα η κεντρική καλεσμένη στη νέα εκπομπή ομορφιάς στο κανάλι της Cobalt, το Lit, για να κάνει βήμα-βήμα, με τη βοήθεια της περιζήτητης makeup artist Μαρίας Δημοπούλου και προϊόντα Fenty by Rihanna, το discomakeup σε στιλ «Studio 54» που ανέδειξε πρόσφατα με τον πιο σύγχρονο τρόπο το super model Kaia Gerber, κόρη της Cindy Crawford!

Η Μαρία Δημοπούλου, με την παρότρυνση του παρουσιαστή Γιώργου Δέδε, δίνει επίσης τα πιο τέλεια tip για τα εξής φλέγοντα θέματα:

-Πως βρίσκουμε ακριβώς την απόχρωση της βάσης που μας ταιριάζει;

-Με ποιον τρόπο να δώσεις βάθος στο μάτι;

-Πως μπορούμε να κάνουμε το makeup πραγματικά αόρατο;

Ποιες είναι οι σωστές βλεφαρίδες για κάθε κορίτσι;

Στο ίδιο επεισόδιο θα δείτε επίσης να σχολιάζονται από τον Τάσο Μαστρογιάννη του yourtipster.gr το… ατυχές makeup της Κατερίνας Καινούργιου, της Kristen Stewart και της Selena Gomez.

Και αν δεν σας έφταναν όλα τα παραπάνω για να δείτε το επεισόδιο, εδώ θα ανακαλύψετε και τρία προϊόντα για τέλειο βλέμμα!

Δείτε τώρα το 3ο επεισόδιο του Lit! By SEPHORA εδώ:

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα