Οι πιο stylish τρόποι για να φορέσετε ένα ολόσωμο μαγιό εκτός παραλίας

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που σκέφτεστε ένα ολόσωμο μαγιό; Οι περισσότερες από εμάς ξαπλώστρες δίπλα στο κύμα, καταγάλανα νερά και ατελείωτο κολύμπι. Φέτος το καλοκαίρι όμως είναι η ιδανική ευκαιρία για να αλλάξετε όσα πιστεύατε για τα ολόσωμα μαγιό, καθώς μπορείτε να τα φορέσετε και εκτός παραλίας.

Τα ολόσωμα μπορούν να λειτουργήσουν και ως καλοκαιρινά tops, τα οποία μπορούμε να φορέσουμε με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Άλλωστε το καλοκαίρι όλα είναι πιο εύκολα για εμάς και εμείς έχουμε ως στόχο να δημιουργούμε εύκολα και γρήγορα σύνολα. Μπορείτε να τα φορέσετε στην πόλη, αλλά και στο νησί, πετυχαίνοντας εντυπωσιακά σύνολα.

Ποιοι είναι οι πιο κομψοί;

Συνδυάζονται με denim ή ψηλόμεσα σορτς και βερμούδες από λινό ύφασμα και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε super κομψά casual chic σύνολα. Αν όμως συνδυάσετε το ολόσωμο μαγιό μας με μία ψηλόμεση παντελόνα ή maxi φούστα, το outfit μετατρέπεται αμέσως σε βραδινό. Ακόμα και αν δεν σας έχουμε πείσει ακόμα να επενδύσετε σε ολόσωμα μαγιό το φετινό καλοκαίρι, αυτά τα looks θα σας πείσουν σίγουρα.

 

 

Με mini φούστα

Instagram @moderosaofficial

Με σορτς

Instagram @thestylebungalow

Με maxi φούστα

Instagram @thestylebungalow

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα