Η πιο διάσημη κοκκινομάλλα έγινε ξανθιά και ο κόσμος έρχεται πιο κοντά στο τέλος του
Splash News

Πριν σας πούμε οτιδήποτε, ας ξεκαθαρίσουμε πως ναι, αγαπάμε τα ginger μαλλιά. Είναι εντυπωσιακά, είναι ιδιαίτερα και θα θέλαμε πολύ να έχουμε γεννηθεί και εμείς με μία τέτοια απόχρωση (ναι, όλοι στο InStyle). Παρόλα αυτά, η απογοήτευσή μας από την αλλαγή που θα δείτε παρακάτω δεν έχει να κάνει τόσο με την αδυναμία μας στο ginger, όσο με το ότι δεν την θεωρούμε καθόλου πετυχημένη.

Getty Images
Getty Images

Μιλάμε για την –μέχρι πρότινος- αγαπημένη μας κοκκινομάλλα Isla Fisher, η οποία όμως για κάποιον λόγο που δεν μπορούμε να φανταστούμε αποφάσισε να γίνει ξανθιά. Η ξανθιά δε απόχρωση που επέλεξε θεωρούμε πως δεν την κολακεύει καθόλου.


View this post on Instagram

Go blonde in ‘19 or go home

A post shared by Isla Fisher (@islafisher) on

Η ίδια πάντως στο παρελθόν είχε δηλώσει πως «Μεγαλώνοντας στην Αυστραλία και έπειτα στο Λονδίνο, με πείραζαν επειδή ήμουν ginger. Πλέον αγαπώ το χρώμα των μαλλιών μου γιατί με κάνει μοναδική. Όσο περισσότερο μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας, τόσο το καλύτερο. Όλοι οι υπόλοιποι είναι “πιασμένοι”».

Ελπίζουμε λοιπόν να της περάσει σύντομα η φάση «ξανθιά» και να επιστρέψει στον όμορφο, ginger εαυτό της. Ή ακόμα καλύτερα ελπίζουμε να φοράει περούκα και να είναι ένα αστείο όλο αυτό.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα