Νέα

Οι νέοι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη είναι παλιοί γνώριμοι της παρουσιάστριας

Αυτά είναι τα νέα πρόσωπα στην επαγγελματική ζωή της παρουσιάστριας που όμως τα έχουμε ξαναδεί.

InStyle.gr

eleni menegaki homepage 600 X 600 νέοι συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη

Όλοι έμειναν έκπληκτοι με την απομάκρυνση δύο πολύ στενών συνεργατών της Ελένης Μενεγάκη πριν λίγες μέρες. Η παρουσιάστρια διέκοψε τη συνεργασία της με τον Βασίλη Μπουλούμπαση και τον Γιάννη Τράκα που επιμελούνταν τα μαλλιά και το styling της. Οι λόγοι της απομάκρυνσής τους μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί, όμως όπως φαίνεται ότι όλα έγιναν σε καλό κλίμα.

«Την Ελένη την αγαπώ πολύ. Κάποιοι λόγοι με κρατούν μακριά της. Δεν ισχύει τίποτα από όλα όσα έχουν ακουστεί, απλά χρειάζομαι λίγο χρόνο. Οι δρόμοι μας δεν χώρισαν οριστικά, απλά κάνουμε ένα διάλειμμα. Ζήτησα από τα sites που έγραψαν ότι τσακώθηκα με την Ελένη ότι αν δεν κατεβάσουν το θέμα θα κινηθώ νομικά απέναντι  τους», είχε φροντίσει να διευκρινίσει ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Όπως είδαμε λοιπόν και από τους τίτλους τέλους της εκπομπής, τη θέση τους έχουν πάρει οι Τζώρτζια Συναχέρη και Κατερίνα Λούβαρη! Με την γνωστή στιλίστρια μάλιστα η παρουσιάστρια είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν, ενώ με την hairstylist υπάρχει παρελθόν στην φετινή σεζόν, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Καλή αρχή και στις δύο.

Κατερίνα Κούβαρη

Τζώρτζια Συναχέρη


View this post on Instagram

#eleni #elenimenegaki Χαμόγελα για μια υπέροχη εβδομάδα και photo δώρο για τη γιορτή μου 😂😘❤️💕

A post shared by Georgia Sinacheri (@sinacheri) on

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr