Η νέα τάση στο makeup θέλει να βάφεστε με μόνο ένα προϊόν
Splash News

Μήπως τελικά το μόνο που χρειαζόμαστε για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ είναι ένα ρουζ; Μήπως τα κραγιόν, οι σκιές, τα highlighters και όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά; Σύμφωνα με μία τάση που ξεπροβάλει σιγά σιγά ναι. Πριν λίγους μήνες το είδαμε στην Emilia Clarke στο Met Gala και μόλις πριν λίγες μέρες το ερωτευτήκαμε στην Lucy Boynton. Το ρουζ που ενώνεται και γίνεται ένα με τη σκιά στα βλέφαρα είναι πλέον trend και ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε asap.

Splash News, τάση, ρουζ
Splash News

Αν θέλετε να κάνετε ένα ακόμα πιο απλό και κατάλληλο για τη διάρκεια της ημέρας μακιγιάζ, σας προτείνουμε να τολμήσετε το ρουζ και σε άλλα σημεία του προσώπου. Ξεκινήστε βάζοντας ρουζ στα μάγουλα, στα χείλη, στα βλέφαρα, στους κροτάφους, στην άκρη της μύτης και στο πηγούνι. Όσο περίεργα κι αν σας φαίνονται κάποια από τα σημεία, το τελικό αποτέλεσμα θα εξαφανίσει κάθε σας προβληματισμό. Προσοχή μόνο να κάνετε πάρα πολύ καλό blending γιατί αλλιώς θα βγείτε έξω σαν κλόουν.

Φυσικά μπορείτε να δοκιμάσετε να αντιγράψετε το συγκεκριμένο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας όποιο ρουζ έχετε ήδη, αλλά εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ένα από τα παρακάτω. Η υγρή ή κρεμώδης υφή τους θα κάνουν το αποτέλεσμα πολύ πιο φρέσκο και λαμπερό από ένα ρουζ σε μορφή πούδρας, ενώ το blending θα γίνει μέσα σε δευτερόλεπτα.

 

ρουζ, L.A. Lights – Blendable Lip & Cheek Color, SmashboxΚρεμώδες ρουζ L.A. Lights – Blendable Lip & Cheek Color της Smashbox (€26)

raspberry-splashΚρεμώδες ρουζ Wonderful Cushion της Sephora Collection (€12)

benetint benefitΥγρό ρουζ Benetint της Benefit (€36)

teinte-universelleΡουζ σε μορφή τζελ La Petite Robe Noire Lipcheek της Guerlain (€35,60)

10 ROUZ Clinique-Chubby-Stick-Moisturizing-Cheek-Color-BalmΚρεμώδες ρουζ Chubby Stick Cheek Colour Balm της Clinique (€21,50)

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα