Η νέα συλλογή των Neni’s Bikinis σας μεταμορφώνει σε σύγχρονες γοργόνες

Εδώ και τρία χρόνια η Νένη Νικολάου ζει το δικό της όνειρο. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε σχέδιο μόδας και επαγγελματικό μακιγιάζ και εργάστηκε ως βοηθός στιλίστα για τα περιοδικά Votre Beauté και Marriage, η όμορφη Νένη αποφάσισε πως αυτό που την ενθουσίαζε περισσότερο ήταν το σχέδιο. Κι έτσι προέκυψε η ιδέα των Neni’s Bikinis. Αν και το επιχειρείν είναι δύσκολο στην Ελλάδα του σήμερα, η Νένη βρήκε το κεφάλαιο που χρειαζόταν και έβαλε σε εφαρμογή το επιχειρηματικό της σχέδιο. Σήμερα σχεδιάζει πολύ ιδιαίτερα μαγιό με αποκλειστικά prints -και πολύ cute αν μας ρωτάτε- τα οποία φοριούνται ανά τον κόσμο. Η επιθυμία της Νένης είναι τα μαγιό της να εδραιωθούν στο ελληνικό κοινό, καθώς και να προωθηθούν περαιτέρω στο εξωτερικό, κάτι που έχει ήδη επιτύχει αφού το πελατολόγιό της περιλαμβάνει ήδη αρκετές διεθνείς πελάτισσες.

Η νέα συλλογή του brand είναι ολόφρεσκη και φρουτώδης. Κινείται στα πλαίσια της περσινής και έρχεται να προσθέσει πολλά νέα σχέδια και ζωντανά χρώματα. Με νέα prints που ανοίγουν την όρεξη και μας παραπέμπουν σε κοσμοπολίτικα καλοκαίρια με cocktails στα χέρια κάτω από τον καυτό ήλιο, η νέα κολεξιόν θα γίνει ανάρπαστη και sold out σε χρόνο ρεκόρ. Πολύχρωμη, λαχταριστή, δροσιστική, με ρίγες και φιόγκους, καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα και να δώσει έναν αέρα sexy τύπου 1980s που αναδεικνύει τη γυναικεία σιλουέτα, όπως μας εκμυστηρεύτηκε η ίδια η Νένη.

nenis bikinis, swimwear, summer 2015

Δυο νέα ολόσωμα μαγιό στολίζουν τη νέα συλλογή και σας κάνουν να νιώσετε σαν σύγχρονες γοργόνες: ένα κόκκινο διακοσμημένο με cocktails –cosmopolitan και passion σύμφωνα με τη σχεδιάστρια- και ένα λιλά-γαλάζιο που μοιάζει σαν να βγήκε απευθείας από τον βυθό μια σύγχροη γοργόνα. Τα νέα μπικίνι έρχονται με νέα κοψίματα, σχέδια, έντονα χρώματα που ταιριάζουν στο ελληνικό (και όχι μόνο) καλοκαίρι και υφάσματα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών κυριών.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με ένα cross body σακίδιο με print από φύλλα και πουλιά, ιδανικό για τις εξορμήσεις στις παραλίες, αλλά και για τις βόλτες κάτω από το αυγουστιάτικο φεγγάρι και από τη λιλά ολόσωμη φόρμα που έχει σχεδιαστεί στα πρότυπα των ολόσωμων μαγιό, δηλαδή με κοψίματα στα σωστά σημεία και με φιογκάκια που διακοσμούν το μπροστινό και πίσω μέρος του κομματιού.

neni's bikinis

Οι τιμές θα κυμαίνονται από 74-86€ για τα μαγιό ανάλογα με το print και σχέδιο. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 27 Απριλίου στο showroom των Neni’s bikinis (Αχιλλεώς 3, Παλαιό Φάληρο). Στο μεταξύ stay tuned στη σελίδα τους στο Facebook για περισσότερες φωτογραφίες και σχέδια.

-της Μάρθας Σιάχου

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες από το γάμο της μαμάς της Beyoncé

Φαίη Σκορδά: Το sexy στιγμιότυπο που «έσπασε» το Instagram

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα