Η νέα συλλογή της Carpisa με τις travel bags είναι ό,τι χρειάζεστε για κάθε εξόρμησή σας

 

Για την Carpisa, το ταξίδι είναι στάση ζωής, είναι φιλοσοφία, είναι lifestyle. Έννοιες άμεσα συνδεδεμένες με το δυναμισμό, την ευκολία αλλά και την παγκόσμια καινοτομία που αναπτύσσει η εταιρεία ολοένα κι περισσότερο.  Το όραμα αυτό και η ανάγκη για απόλυτη κομψότητα, εν’ όσο ταξιδεύουμε, κρύβονται πίσω από τη νέα συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018 της Carpisa, που σχεδιάστηκε με βάση τέσσερις βασικούς άξονες που επαναπροσδιόρισαν τη δημιουργικότητα, την οργάνωση και την ευελιξία.

Στη διεθνή digital & social media καμπάνια της Ιταλικής μάρκας, συμμετέχει και η Ελληνίδα ταλαντούχα ηθοποιός Κατερίνα Γερονικολού. Για τη φωτογράφιση της Ανοιξιάτικης συλλογής, η πανέμορφη Κατερίνα ταξίδεψε στην Νάπολη για να περιηγηθεί στα γραφικά σοκάκια της, να ανακαλύψει τα αξιοθέατά της αλλά και να πάρει μια γεύση από το Italian Lifestyle, φορώντας τσάντες Carpisa. Σε λίγες μέρες,  θα επισκεφτεί ξανά την υπέροχη Νάπολη, προκειμένου να λάβει μέρος και στη φωτογράφιση για την συλλογή Καλοκαίρι 2018.

CARPISA-2529 2

Η ΣΥΛΛΟΓΗ
Μια ολοκληρωμένη και πολυδιάστατη συλλογή σχεδιασμένη για διαφορετικές ανάγκες και γούστα είναι εδώ για να συνοδεύει τις γυναίκες στην καθημερινότητά τους, στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και στα ταξίδια τους στο εξωτερικό. Η συλλογή αντανακλά την προσωπικότητα, τις ελπίδες και τα όνειρα της κάθε γυναίκας που τη φορά, όπως ένα ημερολόγιο που εμπεριέχει  τα συναισθήματα, τις εντυπώσεις και τις εμπειρίες από κάθε ταξίδι και διατηρεί ζωντανή  την ουσία της κάθε διαδρομής.

TRAVEL & BUSINESS

Ανεξάρτητη, ενεργητική και περιπετειώδης, η φύση της γυναίκας επαγγελματία που αναζητά νέες εμπειρίες με πάθος και ευαισθησία. Η αισθητική και η πρακτικότητα ισορροπούν απόλυτα με τους φωτεινούς και ζωηρούς χρωματισμούς που εναλλάσσονται ανάμεσα σε ουδέτερους τόνους, με μεταλλικά εφέ και αποχρώσεις του μπλε, του μαύρου και του κόκκινου. Μεγάλες τσάντες από μαλακά και εύκαμπτα υλικά, όπως το δέρμα Saffiano, περιλαμβάνουν double faced σακίδια και shopping bags, με λαβές για κράτημα στο χέρι αλλά και με ιμάντες ώμου.  Τσαντάκια σε διάφορα μεγέθη, ιδανικά να φιλοξενήσουν αντικείμενα, καλλυντικά ή ακόμη και έγγραφα, συνδυάζονται εύκολα με κάθε εμφάνιση και λειτουργούν ως επιπλέον αξεσουάρ σε μια τσάντα ή σε μία βαλίτσα.

Μεταλλικές λεπτομέρειες, πολύχρωμα σχέδια και prints ταιριάζουν σε κάθε προσωπικότητα, προσθέτοντας μια μοντέρνα νότα πρακτικότητας και άνεσης ανά πάσα στιγμή.

CARPISA-3225 2

TRAVEL & THE CITY

Η οδοιπόρος της πόλης, γεμάτη ενθουσιασμό και θετική ενέργεια, περιηγείται σε δρόμους και σοκάκια των πόλεων του κόσμου, ανακαλύπτοντας την ιστορία, τον πολιτισμό και την ομορφιά τους. Η θετική διάθεση και η δημιουργία νέων εμπειριών επηρεάζονται από ethnic μοτίβα και ανατολίτικα στοιχεία. Τα ουδέτερα χρώματα συνδυάζονται με μπλε, ροζ και ζωντανές πινελιές του κόκκινου και της ώχρας, σε δερμάτινα ή συνθετικά υλικά, όπως το ανθεκτικό νάιλον. Απίθανα διακοσμητικά και floral prints εμπνευσμένα από την Ιαπωνία,  φόντα από μονόχρωμα σχήματα,  μακριές φούντες και κρόσσια, χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες και πολύχρωμα παραδοσιακά μοτίβα συνθέτουν ένα εκκεντρικό σκηνικό.  Από τα ιστορικά μουσεία στο Παρίσι μέχρι τα πολυσύχναστα παζάρια του Μαρρακές και τα κοκτέιλ πάρτι στους λόφους του Λος Άντζελες, το “κοσμοπολίτικο κορίτσι” της Carpisa επιλέγει να συνδυάζει τέλεια τη γοητεία, την καινοτομία και φυσικά την πολυχρηστικότητα

TRAVEL & SOUL

Το ταξίδι ως προσωπική εξέλιξη, οι στιγμές εσωτερικής αναζήτησης του πραγματικού εαυτού μας. Η απρόβλεπτη και ασυμβίβαστη  ψυχή της  ελεύθερης κοσμογυρισμένης, που οδηγείται από το μυαλό και την καρδιά της, και εκφράζει κάθε της συναίσθημά της. Πρόκειται για τα πλούσια και βαθιά χρώματα μιας Αφρικανικής όασης, που αναμιγνύονται με γήινες και τολμηρές αποχρώσεις, ενώ τα υλικά διαθέτουν περίτεχνα υφαντά στοιχεία, φούντες και διακοσμητικά, λεπτομέρειες από σουέτ και διάτρητα σχέδια, που θυμίζουν και πάλι την Άπω Ανατολή.  Λίγο boho, λίγο hippy, αλλά πάντα chic: ο «τσιγγάνα» του μέλλοντος κρατά μεγάλες τσάντες σε λιτές γραμμές και απλά σχέδια, που την κάνουν να ξεχωρίζει από το πλήθος σε κάθε περίοδο της ζωής της.

TRAVEL & LEISURE

Μετά την εργασία, την γνώση και την προσωπική αναζήτηση, έρχεται η χαρά των διακοπών. Ο χρόνος τώρα, κυλάει πιο αργά, καθώς οι μέρες της αφιερώνονται σε αναψυχή και σε ξεκούραση,  από την αυγή μέχρι το σούρουπο, μόνη ή με παρέα.  Η ζωντανή και χαρούμενη διάθεση χαρακτηρίζει τις φωτεινές και λαμπερές αποχρώσεις αυτής της συλλογής που εμπνέεται από τη θάλασσα και την τροπική ζούγκλα. Συνδυάζει εκπληκτικά το έντονο κίτρινο, το πορτοκαλί και το ροζ, με αποχρώσεις του γαλάζιου του ωκεανού, του κοραλλί και του πράσινου. Τολμηρές ναυτικές ρίγες, σε πρακτικά και ελαφριά υφάσματα για τις maxi-shoppers της παραλίας αλλά και της πόλης.  Ethnic και jacquard μοτίβα με pompoms και κοντά κρόσσια, συνδυάζονται υπέροχα μέσα σ’ έναν οργασμό χρωμάτων. Το σακίδιο από καμβά, συνδυάζει τέλεια τα prints από φύλλα με τον αυθεντικό «αστείο παπαγάλο», σ’ ένα παιχνίδι από σχήματα και χρώματα αλλά και από εξατομικευμένες πινελιές, που μας θυμίζουν τη μαγεία του «ταξιδεύειν».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα