Η Νατάσσα Μποφίλιου παντρεύεται τον σύντροφό της, Χρήστο Κορτσέλη
NDP Photo Agency

Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης και συγκατοίκησης, η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Χρήστος Κορτσέλης αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Αν και γενικά πρόκειται για μία ερμηνεύτρια που δεν μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή στα μέσα, είχε δηλώσει παλαιότερα σχετικά με τον σύντροφό της το εξής: «Στους ανθρώπους με γοητεύει περισσότερο απ’ όλα η καλοσύνη, η σοβαρότητα και η στιβαρότητα. Θέλω να έχω δίπλα μου μια προσωπικότητα που θαυμάζω, που εκτιμώ, που εμπνέει το σεβασμό και κερδίζει την αγάπη μου. Όλες οι προηγούμενες σχέσεις είχαν και έναν νεανικό ενθουσιασμό. Τώρα υπάρχει το στοιχείο του θαυμασμού και του σεβασμού που κερδίζεται κάθε μέρα. Και αυτό είναι σημαντικό για μένα».kortselis bofiliou

Αν και η Νατάσσα Μποφίλιου θα βρίσκεται εκτός Αθηνών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για συναυλίες, οι κοντινοί της άνθρωποι έχουν αναλάβει τις προετοιμασίες του γάμου, ο οποίος θα γίνει στο Χαϊδάρι στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η αναγγελία του γάμου δημοσιεύθηκε σε ημερήσια πολιτική εφημερίδα του Χαϊδαρίου:upl5b5051a4855a8

Ο γάμος πάντως αναμένεται να γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, κάτι που δεν μας εκπλήσσει αν σκεφτούμε πόσο διακριτική είναι η παρουσία του ζευγαριού στη σόουμπιζ. Με το καλό!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα