Νέα

Η Νάντια Μπουλέ χωρίζει και ξαναχωρίζει

Αναζητά την αγάπη από το Μικρό Παλλάς ως τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.
 

InStyle.gr

nantia mpoule

Η Νάντια Μπουλέ χωρίζει και ξαναχωρίζει

Η Νάντια Μπουλέ φεύγει για την Αμερική αναζητώντας την αγάπη! Ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες ακολουθώντας μάταιους έρωτες, ενώ το κοινό την ακολουθεί μαγεμένο και μοιράζεται τον ενθουσιασμό και τις απογοητεύσεις της μέσα από τα γράμματα που στέλνει τη μητέρα της.

Η Νάντια χωρίζει και ξαναχωρίζει, κάνει φανταστικούς καυγάδες με τους εραστές της και συγκρούεται με τους φίλους της, παραμένει ωστόσο αληθινή, πιστή στα όνειρά της και ακούραστη στο κυνήγι της αληθινής αγάπης.


View this post on Instagram

Δεν ξέρω για πού ετοιμάζεστε εσείς απόψε, αλλά εγώ πετάγομαι στο Λος Άντζελες! “Χώρισέ με, μια Κυριακή” 📷 @eleni.spathi

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule) on

Όλα αυτά στο πλαίσιο της νέας παράστασης που ανεβάζει η Νάντια Μπουλέ μετά την μεγάλη επιτυχία της, Evita. Η ηθοποιός γίνεται το κορίτσι της διπλανής πόρτας στο μιούζικαλ «Χώρισέ με, μια Κυριακή» (Tell me on a Sunday). Πρόκειται για το επιτυχημένο μιούζικαλ του Άντριου Λόυντ Βέμπερ και η Μπουλέ συνεργάζεται για δεύτερη φορά, με τον Δημήτρη Μαλισσόβα στη σκηνοθεσία, τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στην απόδοση κειμένου και τον Αλέξιο Πρίφτη στη μουσική διδασκαλία /δ. ορχήστρας.


View this post on Instagram

Summer

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule) on

Είναι ένα ne-woman-show για την Μπουλέ, που ξεκινά από το Μικρό Παλλάς και θα κάνει περιοδεία εκτός Ελλάδας -στην αγγλική γλώσσα- από τον Φεβρουάριο του 2019.

Μικρό Παλλάς
Αμερικής 2 (City Link),Κέντρο
Τηλ.: 2103210025

Ethnos.gr

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

InStyle.gr