Η Meghan Markle χαρακτήρισε αυτό το ρουζ «τέλειο» και έχει δίκιο

Από όλα τα προϊόντα του μακιγιάζ που υπάρχουν, το ρουζ είναι αυτό που δίνει την περισσότερη «ζωή» στην επιδερμίδα μας. Κάνει ακόμα και το πιο χλωμό δέρμα να δείξει ροδαλό και υγιές, σαν να μην περάσαμε τη μέρα μας μπροστά από έναν υπολογιστή, αλλά στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Ακριβώς για αυτό, η επιλογή του είναι μία σοβαρή υπόθεση, καθώς η λάθος απόχρωση μπορεί να μην έχει αυτό το τόσο επιθυμητό εφέ. Και επειδή καμία μας δεν έχει χρόνο να πάει στα καταστήματα και να δοκιμάσει όλες τις αποχρώσεις της αγοράς, τα best sellers μας λύνουν τα χέρια. Άλλωστε δεν θα ήταν τόσο δημοφιλή αν δεν ήταν όντως καλά, σωστά; Σωστά και το παρακάτω ρουζ δεν είναι απλά πολυαγαπημένο, είναι αυτό που επιλέγουν αμέτρητες celebrities στο κόκκινο χαλί εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένων των Jennifer Lawrence, Catherine Zeta-Jones, Kim Kardashian και Meghan Markle.

Μιλάμε φυσικά για το κλασικό ρουζ της Nars στην απόχρωση Orgasm, για το οποίο η Meghan έχει πει πως είναι το «τέλειο ρουζ που φωτίζει το πρόσωπο».

Εσείς το έχετε δοκιμάσει; Αν όχι, τι περιμένετε;

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα