Η κορυφαία εταιρεία εργαλείων styling μαλλιών, ghd, σας παρουσίασε τα hair looks της σεζόν

Το «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» και η κορυφαία εταιρεία εργαλείων styling για τα μαλλιά, ghd, έδωσαν την ευκαιρία σε 15 τυχερές να ενημερωθούν για τα απόλυτα hair trends της σεζόν, να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τα εργαλεία του brand και να χτενιστούν από επίλεκτους επαγγελματίες hair stylists, οι οποίοι τους έδωσαν και πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα διατηρήσουν τα μαλλιά τους όμορφα και υγιή.
Η ghd αγαπιέται φανατικά από επαγγελματίες κομμωτές, celebrities και γυναίκες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Victoria Beckham και Jessica Alba, ενώ τέσσερα εργαλεία styling της ghd πωλούνται ανά λεπτό, με την εταιρεία να έχει κερδίσει περισσότερα από 100 βραβεία ομορφιάς παγκοσμίως. Γιατί ghd σημαίνει τέλειο styling, αλλά και υγιή μαλλιά!
Εκτός από τα υπέροχες δημιουργίες στα μαλλιά τους σύμφωνα με τις πιο δημοφιλείς ανοιξιάτικες τάσεις, όλες οι τυχερές αναγνώστριες που βρέθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του booth στο ισόγειο του Golden Hall έφυγαν με μία goodie bag-εκπλήξη, γεμάτη με προϊόντα ομορφιάς από το InStyle.IMG_0950

IMG_1107

    _DSC1194            IMG_0996

ghd

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα