Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια ποζάρει με μαγιό και ρίχνει το Instagram

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου είναι πλέον 19 χρονών και είναι από τις ωραίες νέες κοπέλες που έχουμε δει. Η Αφροδίτη, που έχει μετακομίσει στο Λονδίνο για να σπουδάσει μουσική, έχει κληρονομήσει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των γονιών της μοιάζοντας βέβαια περισσότερο στα χρώματα στη μαμά της.

Η εντυπωσιακή Αφροδίτη μοιράζεται πολύ συχνά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram,  στιγμές από την καθημερινότητά της, είτε από τη σχολή είτε από τις πιο χαλαρές στιγμές με τους φίλους της είτε από τις διακοπές της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία μπροστά από ένα παράθυρο, στην οποία πόζαρε με ένα ολόσωμο μαγιό που αποκάλυπτε το καλλίγραμμο σώμα της. Όπως ήταν φυσικό η ανάρτηση συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν για την ομορφιά της.

Εμείς το μόνο που αναρωτιόμαστε είναι γιατί αυτό το κορίτσι δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το modelling. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να τη θαυμάσουμε ούτως ή άλλως.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα