Η Kim Kardashian χρησιμοποιεί καθημερινά έναν ορό που κοστίζει λιγότερο από €10
Splash News / Ideal Image

Έχει η Kim Kardashian «πειράξει» το πρόσωπό της ή όχι; Αν η ζωή μας εξαρτιόταν από αυτή την απάντηση, θα απαντούσαμε “ναι”. Είναι ξεκάθαρο πως η reality star έχει στενή σχέση με τον πλαστικό της και σίγουρα έχει κάνει πολλές αισθητικές επεμβάσεις τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα της. Παρόλα αυτά, η ίδια διαθέτει εκατοντάδες προϊόντα περιποίησης, τα οποία χρησιμοποιεί ευλαβικά καθημερινά  και είναι αυτά που –σύμφωνα με εκείνη- την έχουν βοηθήσει να διατηρήσει αψεγάδιαστη την επιδερμίδα της.

Ανάμεσα σε όλα αυτά τα προϊόντα, η Kim έχει ξεχωρίσει έναν ορό που κοστίζει λιγότερο από €10. Συγκεκριμένα, μόλις €9.45. Ναι, καλά διαβάζετε! Πρόκειται για το The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion, για το οποίο η ίδια δήλωσε πως: «Έτσι επιβραδύνω τη διαδικασία γήρανσης, σε κάθε skincare ρουτίνα μου, το κομμάτι του anti-aging δεν το αφήνω ποτέ απ’ έξω, είναι πολύ σημαντικό. Αυτά τα μπουκαλάκια έχουν τόσα πολλά οφέλη, προλαμβάνουν την εμφάνιση ρυτίδων, μειώνουν τα μαύρα στίγματα, λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και πολλά- πολλά άλλα».11363393-9604522930006374

Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει δύο είδη ρετινοειδών και είναι ιδανικό για εσάς που έχετε τάσεις ακμής και ταυτόχρονα θέλετε να μειώσετε την εμφάνιση των ρυτίδων. Στο σημείο αυτό να σας πούμε πως όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα με ρετινοειδή, είναι α-πα-ραί-τη-το να φοράτε αντηλιακό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η Kim πάντως σίγουρα δεν το ξεχνάει!

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα