Μακιγιάζ

Η Κατερίνα Καινούργιου σας δείχνει πώς να μεγαλώσετε φυσικά τα χείλη σας

Δείτε σε βίντεο τη διαδικασία που ακολουθεί η παρουσιάστρια.

Χρύσα Δαρσακλή

Χρύσα Δαρσακλή

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Τα χείλη είναι το σημείο που οι περισσότερες γυναίκες –στο εξωτερικό τουλάχιστον- αλλάζουν. Το έκανε η Kylie Jenner, η Bella Hadid και πολλές πολλές ακόμα celebrities, με αποτέλεσμα η έγχυση υαλουρονικού οξέως στα χείλη να είναι πλέον κάτι συνηθισμένο. Αν εσείς όμως δεν θέλετε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία, η Κατερίνα Καινούργιου σας δείχνει τον τρόπο να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πιο μεγάλα μόνο με το μακιγιάζ.

Ξεκινάει απολεπίζοντας τα χείλη της με ένα scrub προσώπου για να απομακρύνει τυχόν πετσάκια και να δείχνουν απαλά. Συνέχεια έχει έπειτα η ενυδάτωση και η ίδια επιλέγει πάντα ένα άχρωμο lip balm, το οποίο αφήνει να απορροφηθεί πριν ξεκινήσει το μακιγιάζ.

InStyle_600x600sampleΕπιλέγει ένα μολύβι χειλιών που να είναι σε κοντινή απόχρωση με αυτή των χειλιών, αλλά ελαφρώς πιο καφέ (όπως το Spice της MAC) και σχεδιάζει τη γραμμή λίγο πάνω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών της. Έπειτα γεμίζει τα χείλη με το  Pure Color Envy Sculpting Lipstick της Estee Lauder στην απόχρωση 110 Insatiable ή το Faux της MAC και συνεχίζει περνώντας από πάνω μία διάφανη πούδρα για να σταθεροποιήσει το αποτέλεσμα. Τέλος, επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασία με το μολύβι και το κραγιόν, βάζει λίγο lip gloss στο κέντρο των χειλιών και είναι έτοιμη!

Διαβάστε επίσης:

Το πιο τρελό beauty gadget που έχουμε δει: Πλαστική μύτης μέσα σε τρία δευτερόλεπτα;

Τα εφτά θανάσιμα αμαρτήματα της ομορφιάς και πώς θα τα αντιμετωπίσετε

Ο κομμωτής της Κατερίνας Καινούργιου αποκάλυψε όλα τα μυστικά των μαλλιών της

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Χρύσα Δαρσακλή