Η Kate Middleton φόρεσε Zara για μια βόλτα με τα παιδιά της

Η Meghan Markle μας αρέσει πολύ. Η Kate Middleton όμως είναι μέσα στην καρδιά μας και αυτό φαίνεται πως δε θα αλλάξει ποτέ. Η Δούκισσα του Cambridge είναι μία πολύ κομψή, διακριτική και ταυτόχρονα δυναμική παρουσία και από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στο πλευρό του William την ξεχωρίσαμε και αποφασίσαμε ότι θα είναι μία από τις αγαπημένες μας. Και η Kate μας δικαίωσε από πολύ νωρίς. Τι κι αν έχει την οικονομική δυνατότητα να φορέσει τα πιο ακριβά ρούχα του κόσμου; Τι κι αν μπορεί να αποκτήσει τα πιο σπάνια και επιθυμητά αξεσουάρ που κοστίζουν μια περιουσία; Η Kate δε διστάζει να φοράει ακόμα και πολύ οικονομικά, ή να αποδεικνύει ότι είναι μία από εμάς επαναλαμβάνοντας συχνά looks με τα οποία έχει κάνει κάποια επίσημη εμφάνιση και έχει φωτογραφηθεί με αυτά. Μην ξεχνάτε ότι ακόμα και στον γάμο της Meghan με τον Harry φόρεσε ένα coat dress που είχε ξαναφορέσει άλλες τρεις φορές. Ακόμα και εμείς οι «κοινοί θνητοί» δε θα τολμούσαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο.

Ακόμα μία εμφάνισή της λοιπόν ήρθε να προστεθεί στη λίστα με τις πιο down to earth επιλογές της. Ο φακός απαθανάτισε την Kate σε μια βόλτα με τα παιδιά της, λίγο καιρό μόλις μετά τη γέννηση του τρίτου μέλους της οικογένειάς της. Εκεί λοιπόν, σ’ αυτή τη βόλτα, φόρεσε ένα φόρεμα Zara, το οποίο μάλιστα έχει γίνει sold out στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας και είναι ένα από τα κομμάτια που θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε γυναίκα στη γκαρνταρόμπα της. Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει πολύ θηλυκή γραμμή και λαιμόκοψη bateau, ενώ στη μέση έχει και μία ζώνη, που κολακεύει ιδιαίτερα τη σιλουέτα και ήταν μία πάρα πολύ καλή επιλογή για την Kate που έχει γεννήσει πολύ πρόσφατα.

Το look της ολοκλήρωσε με μία τσάντα τύπου tote, γυαλιά ηλίου και διακριτικά κοσμήματα, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει καμία σημασία που είναι πριγκίπισσα, καθώς μπορεί να ντυθεί σαν μία από εμάς.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα