Η Kate Middleton φόρεσε το top χρώμα της άνοιξης και είναι πιο κομψή από ποτέ
GettyImages

Η Kate Middleton είναι αδιαμφισβήτητα μία γυναίκα που έχει αναπτύξει στο έπακρο το προσωπικό της στιλ και μας εντυπωσιάζει σχεδόν με κάθε της look. Το μυστικό της επιτυχίας των εμφανίσεων της δούκισσας είναι πως καταφέρνει να φορά κομμάτια τα οποία είναι σύμφωνα με τους κανόνες του πρωτοκόλλου που επιβάλλει το παλάτι, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζει να επιλέγει items σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας.

Σήμερα μάλιστα η Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση, η οποία επιβεβαίωσε πόσο αγαπά τη μόδα. Η δούκισσα επισκέφτηκε το κέντρο Henry Fawcett στο νότιο Λονδίνο, το οποίο παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε παιδιά και σε οικογένειες από τη στιγμή της γέννησης τους μέχρι τα 5 έτη και ήταν πιο κοψμή από ποτέ.

Για την επίσκεψη της στο κέντρο, η δούκισσα επέλεξε να φορέσει μία μαύρη ψηλόμεση παντελόνα από το fashion brand Jigsaw, η οποία αναδείκνυε τη σιλουέτα της και τη συνδύασε με ένα pussy bow πουκάμισο του οίκου Gucci στην πιο hot απόχρωση της άνοιξης, το μοβ. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι μαύρες suede γόβες και μία τσάντα σε γεωμετρικό σχήμα σε μία πολύ ανοιχτή απόχρωση του λιλά.

Instagram @Instylemagazine
Instagram @Instylemagazine

 

GettyImages

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα