Η Karlie Kloss αρραβωνιάστηκε και είναι πλέον μέλος της δυναστείας των Trump

Η Karlie Kloss αρραβωνιάστηκε και είναι πλέον μέλος της δυναστείας των Trump!

Το supermodel Karlie Kloss αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Joshua Kushner, ύστερα από έξι χρόνια σχέσης.  Το 25χρονο μοντέλο κοινοποίησε το ευχάριστο μέσα από τα social media δείχνοντάς μας το τεράστιο μονόπετρό της.

O Joshua Kushner, είναι επιχειρηματίας και αδελφός του Jared Kushner – σύζυγος της κόρης του Αμερικανού Προέδρου, Donald Trump, Ivanka.

«Σε αγαπώ περισσότερο από όσο μπορώ να περιγράψω Τζος, είσαι ο καλύτερος φίλος μου και η αδελφή ψυχή μου. Ανυπομονώ να είμαστε για πάντα μαζί. Ναι, ένα εκατομμύριο φορές», έγραψε στο Instagram με περηφάνια η μέλλουσα νύφη και μέλος πλέον της δυναστείας των Trump.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012. Ο 33χρονος επιχειρηματίας έκανε πρόταση γάμου στην καλλονή στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το People.

 

Σε ακόμα ένα νέο τώρα. Η 25χρονη, είναι πολύ καλή φιλή της πριγκίπισσας Βεατρίκης, όπως είδε όλος ο κόσμος με την Facetime κλήση της προς εκείνη την ώρα που της έδειχνε το μονόπετρο. Η είδηση είναι φυσικά πως η πριγκίπισσα έχει κρυφό λογαριασμό στο Instagram όπως μαρτυρά και το hashtag.

Instagram/karliekloss

Ως τώρα δεν γνωρίζαμε αν η Βεατρίκη έχει Instagram.

Δείτε τώρα και το κλειδωμένο προφίλ της με τους ελάχιστους followers.

Instagram/beayork

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα