Έξοδος

Η καντίνα του Βασίλη Καλλίδη είναι το νέο cult hot spot για junk food

Μέσα στη Λαχαναγορά του Ρέντη βρίσκεται το νέο hot spot της γαστρονομίας.

InStyle.gr

vasilis kallidisΜέσα στη Λαχαναγορά του Ρέντη βρίσκεται το νέο hot spot της γαστρονομίας. Μέσα στην cult αίσθηση που κάποτε έσφυζε από τα νυχτερινά αφτεράδικα για φαγητό  και σε ένα χώρο που παλαιότερα φιλοξενούσε τρία κρεοπωλεία, ο Βασίλης Καλλίδης έστησε το pop up εστιατόριο του.

kallidisvasilisuberness

Στο überness θα βρείτε hot dog, πασέτα, κεφτέδες, τηγανητό κοτόπουλο, αγγούρι τουρσί άντε και καμία σαλάτα. Το μενού βέβαια είναι ακόμη υπό διαμόρφωση αφού το εστιατόριο άνοιξε επίσημα στις 8 Απριλίου.

Ο χώρος θυμίζει καντίνα σε μορφή καταστήματος, το κλίμα είναι απλό και λιτό με τις κλασικές λευκές πλαστικές καρέκλες που δεν λείπουν σχεδόν από κανένα ελληνικό σπίτι και σηματοδοτούν καλοκαίρι, αυλή, γιορτή και οικογενειακά τραπέζια. Όσο ζεσταίνει ο καιρός θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τις γαστριμαργικές δημιουργίες του σεφ και στο προαύλιο χώρο του μαγαζιού.

uberness

Ο Βασίλης Καλλίδης αγαπάει το junk food και την λιτή, ζεστή ατμόσφαιρα, γι΄αυτό άλλωστε το überness έχει μια ανεπιτήδευτη απλότητα, ανοιχτή κουζίνα (φυσικά) και ένα μεγάλο τραπέζι με επιφάνεια από πλακάκια στο πίσω μέρος του μαγαζιού για να μαζεύονται οι παρέες.

Εμείς πάντως θα επισκεφτούμε σύντομα το πολλά υποσχόμενο προκλητικό εγχείρημα του και θα σας πούμε για την εμπειρία μας.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει: Πότε γεννάει η Κάτια Ζυγούλη και πώς κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό;

Ο Γιώργος Λιάγκας αρνήθηκε να σχολιάσει το X-Factor-Τι συνέβη;

InStyle.gr