Η Ήβη Αδάμου ποζάρει με μαγιό στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αθηνά Οικονομάκου, Δούκισσα Νομικού και τώρα Πηνελόπη Αναστασοπούλου, οι διάσημες που έγιναν πρόσφατα ή ετοιμάζονται να γίνουν μητέρες είναι αμέτρητες. Μία από αυτές είναι και η Ήβη Αδάμου, η οποία όμως έχει διατηρήσει πολύ χαμηλό προφίλ μέχρι στιγμής. Αν και ήδη βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, οι φωτογραφίες που την δείχνουν με φουσκωμένη κοιλίτσα είναι ελάχιστες, ενώ ούτε εκείνη, ούτε ο σύντροφός της Μιχάλης Κουινέλης έχουν αποκαλύψει ποιο είναι το φύλο του μωρού. Αναμενόμενο, αν σκεφτούμε πως μόλις έγινε γνωστό, η ίδια είχε δηλώσει πως «Στην αρχή έπαθα ένα σοκ, είναι λογικό, αλλά νομίζω ότι η χαρά ξεπερνάει όλα τα υπόλοιπα συναισθήματα. Δεν είπα εγώ την  είδηση της εγκυμοσύνης μου! Δεν είμαι και τέτοιος άνθρωπος να βγω να πω κάτι τόσο προσωπικό, τόσο νωρίς. Αν δεν είχε φανεί, δεν θα το έλεγα».

Παρόλα αυτά, η νεαρή τραγουδίστρια αποφάσισε επιτέλους να μας δώσει ένα sneak peek της κοιλίτσας της, αναρτώντας μία φωτογραφία της με το πάνω μέρος ενός μπικίνι και ένα ανοιχτό, λευκό πουκάμισο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πανέμορφη, η ίδια δείχνει να έχει αυτή τη λάμψη της εγκυμοσύνης, ενώ αν κρίνουμε από το πόσο έχει φουσκώσει η κοιλιά της, το μωρό είναι έτοιμο να έρθει στον κόσμο.ivi adamou

Πάντως, όπως φαίνεται από όλες τις φωτογραφίες της, δεν έχει πάρει πολλά κιλά, αφού δείχνει να έχει φουσκώσει μόνο στην περιοχή της κοιλιάς. Πόσο τυχερή!

Μετά την γέννα, η Ήβη έχει αποκαλύψει πως σκοπεύει να φύγει από την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα μαζί με τον σύντροφό της στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να μεγαλώσει το μωρό σε ένα περιβάλλον με ήρεμους ρυθμούς. «Είναι μία πολύ όμορφη πόλη για να μεγαλώσει ένα παιδί πιστεύω, που όλα είναι έτσι πιο ήρεμα, πιο ανθρώπινα», είχε πει σε συνεντευξή της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα