Η Ήβη Αδάμου είναι αγνώριστη με ξανθά μαλλιά

Η Ήβη Αδάμου είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της εγχώριας showbiz, με βασικό χαρακτηριστικό της εμφάνισής της να είναι τα πλούσια, μακριά, μαύρα μαλλιά της. Με αυτά την γνωρίσαμε πριν από χρόνια, με αυτά την έχουμε συνηθίσει και με αυτά θέλουμε να την βλέπουμε για πάντα.

Ο λόγος είναι πως τα χαρακτηριστικά της αναδεικνύονται στο έπακρο με τα σκούρα μαλλιά, ενώ έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε όλες τις ελληνίδες celebrities να γίνονται ξανθές η μία μετά την άλλη.

Η Ήβη παρόλα αυτά βρήκε την τέλεια «μέση» λύση, επιλέγοντας να γίνει ξανθιά προσωρινά. Στο νέο της βίντεο κλιπ εμφανίζεται με μία κατάξανθη περούκα με καρέ κούρεμα μέχρι πάνω από το ύψος των ώμων και παραδόξως της πηγαίνει πολύ παραπάνω από όσο θα περίμενε ποτέ κανείς.

View this post on Instagram

A post shared by ▪️Ivi Adamou▪️ (@iviadamou_) on

Ο τόνος του ξανθού της περούκας είναι ιδανικός για την απόχρωση της επιδερμίδας της Ήβη, ενώ τα πιο κοντά μαλλιά την κάνουν να δείχνει πιο σέξι και ώριμη.

View this post on Instagram

A post shared by ▪️Ivi Adamou▪️ (@iviadamou_) on

Αν και θεωρούμε πως το συγκεκριμένο look είναι τέλειο για μία εμφάνιση, συνεχίζουμε να προτιμάμε την Ήβη μελαχρινή, αλλά λέμε ναι σε ένα ενδεχόμενο καρέ κούρεμα.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα