Οι it bags της σεζόν που μπορείς να κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ

Ποτέ μία τσάντα δεν είναι αρκετή, αλλά μία είναι αυτή που μας συντροφεύει σε κάθε μας εμφάνιση. Αν και οι τάσεις επιβάλλουν τις μικρές, στρογγυλές ψάθινες τσάντες, η διαχρονική αξία της δερμάτινης τσάντας, της αχώριστης «συντρόφου» μας για όλες τις εποχές του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι είναι αξεπέραστη.

Αν βρίσκεσαι στη διαδικασία να βρεις νέα it bag ,δε χρειάζεται να ψάχνεις άλλο. Αναζητώντας ποιες είναι οι πιο stylish τσάντες, ανακαλύψαμε τη συλλογή της 3rdFloor, του γνωστού brand κοσμημάτων, που μας συστήνει μία σειρά από χειροποίητες, δερμάτινες τσάντες που συνδυάζουν το καθημερινό με τη μόδα, την άνεση με την κομψότητα, το μοντέρνο με το διαχρονικό!

Εμείς, ξεχωρίσαμε τις 5 πιο αγαπημένες μας. Αυτές,  που θα μας συντροφεύουν στην καθημερινή μας βόλτα στην πόλη αλλά και στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις! Εσύ, απλά θα αποφασίσεις ποια θα γίνει η δική σου αγαπημένη!

Holiday

Οι καλύτερες ιστορίες, είναι γραμμένες στις σελίδες ενός διαβατηρίου! Και, όλα όσα χρειάζεσαι για να τις γράψεις, χωράνε στην τσάντα “Holiday”! Μια τσάντα, όλοι οι αγαπημένοι σου προορισμοί! Μακρινοί ή κοντινοί, μόνη ή με παρέα, καλοκαίρι ή χειμώνα. Όπου κι όπως κι αν πας, η δερμάτινη χειροποίητη τσάντα Holiday χωράει όλα σου τα απαραίτητα.

Δες τη Holiday bag

Jet Set

Φέτος, το μόνο που χρειάζεσαι για να μετατρέψεις μια απλή εμφάνιση σε, jet set look, είναι η τσάντα Jet Set! Διαθέσιμη και στα must χρώματα black, levander και dusty pink, είναι η τσάντα που δεν πρέπει να λείψει από τη γκαρνταρόμπα σου!

Δες τη Jet Set Dusty Pink bag

Giant

Oversized για να “χωράει” ατελείωτες ώρες shopping therapy! Δερμάτινη, για να αντέχει στο χρόνο! Χειροποίητη γιατί… η 3rd Floor is all about handmade!

Δες την Giant bag

HugMe2

Η τσάντα σου, θέλεις να είναι άνετη, να χωράει όλα τα απαραίτητα (και κάτι ακόμα), να μπορείς να την κρατάς κάθε στιγμή της ημέρας και, φυσικά, να είναι και πάντα στη μόδα… Θέλεις, την τσάντα Hug Me2! Σχεδιασμένη, για σένα που δεν αρκείσαι σε μια απλή τσάντα!

Δες τη HugMe2 bag

Roll Bag

Μεγάλη, χωρίς να υπερβάλλει. H χειροποίητη τσάντα φάκελος, Roll Bag, θα αναβαθμίσει κάθε σου εμφάνιση. Με δυο θέσεις κουμπώματος, για δυο διαφορετικά look, είναι η τσάντα που μπορείς να κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, και συνδυάζεται εύκολα με κάθε σου outfit.

Δες τη Roll bag

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram




Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα