Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόλμησε το απόλυτο lipstick trend της σεζόν

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα stylish κορίτσι και αυτό δεν της είναι δύσκολο. Σε κάθε επεισόδιο της νέας μας guilty εμμονής, aka GNTM, το μοντέλο εμφανίζεται υπέροχα ντυμένο και πάντα με μακιγιάζ και μαλλιά στην εντέλεια. Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, αφού υπεύθυνος για τα δύο τελευταία είναι ο Γιάννης Σίσκος, αγαπημένος makeup artist πολλών διάσημων της εγχώριας showbiz.

Εκτός από το Ariana Grande-inspired χτένισμα (διαβάστε πώς θα το πετύχετε εδώ), την προσοχή μας τράβηξε το μακιγιάζ της Ηλιάνας, η οποία συνδύασε ένα εντυπωσιακό cat eyeliner look με το απόλυτο lipstick trend της σεζόν, που δεν είναι άλλο από το metallic.

iliana, Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόλμησε το απόλυτο lipstick trend της σεζόνΤα κραγιόν με μεταλλική υφή είναι αυτά που κερδίζουν σε δημοτικότητα ακόμα και τα all time favorite ματ, με ολοένα περισσότερες γυναίκες να τα προτιμούν

Εσείς ακόμα να αποκτήσετε ένα; Ιδού τα δύο που ξεχωρίζουμε εμείς αυτό το διάστημα, με αποχρώσεις παρόμοιες με αυτό της Ηλιάνας.

velvet-red-transfer-free-cream-lip-stain-matte-metallic-finish-lipstick, Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόλμησε το απόλυτο lipstick trend της σεζόνMatte metallic Cream lip stain της Sephora Collection στην απόχρωση 107 Vibrant Rosewood (€11,95)

metallic-sparkle-lipstick-too-too-hot, Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόλμησε το απόλυτο lipstick trend της σεζόνMetallic Sparkle Lipstick της Too Faced στην απόχρωση Too Too Hot (€24,50)

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα