Η Έβελυν Καζαντζόγλου υιοθέτησε την πιο hot floral τάση της μόδας για την άνοιξη και το Πάσχα
Instagram @evelynkazantzoglou

Ακόμα και αν καιρός ακόμα δεν μας έχει επιτρέψει να φορέσουμε και να χαρούμε όλα τα fashion κομμάτια που έχουμε αγοράσει για να ανανεώσουμε τα looks μας, το δικό μας μυαλό όμως είναι μονίμως στην άνοιξη και τις διακοπές του Πάσχα που πλησιάζουν.

Εμείς όμως κόντρα στον μουντό καιρό μπορούμε να φορέσουμε ό,τι πιο floral και χαρούμενο έχουμε στη συλλογή μας και είναι σίγουρο πως η αλλαγή στη διάθεση μας θα είναι εμφανέστατη. Την έμπνευση που χρειαζόμαστε μας προσφέρει η αγαπημένη μας fashion influencer Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία υιοθέτησε την πιο λουλουδένια τάση της φετινής άνοιξης.

Η Έβελυν ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό στο instagram, στο οποίο φορά ένα floral twin set σε πράσινες, κόκκινες και λευκές αποχρώσεις από την Attrattivo, το οποίο είναι ιδανικό για τις ημέρες του Πάσχα που έρχονται. Η Influencer συνδύασε ένα τοπ και μία ψηλόμεση παντελόνα με το ίδιο μοτίβο δημιουργώντας έτσι το δικό της “κοστούμι”, το οποίο μπορούμε και εμείς να φορέσουμε τόσο σε βραδινές εξόδους με ψηλοτάκουνα πέδιλα όσο και με sneakers.

Instagram @evelynkazantzoglou

ΤΟΠ ΚΡΟΥΑΖΕ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Attrattivo 59,90 EUR
ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ Attrattivo 89,90 EUR

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα