Οι Ελληνίδες celebrities που φόρεσαν ήδη το μαγιό τους για φέτος

Οι Ελληνίδες celebrities που φόρεσαν ήδη το μαγιό τους για φέτος έχουν επίσης υπέροχα σώματα.

Life in a bikini: ΟΚ, μπορεί να είναι και ολόσωμο το μαγιό αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αυτό που μετράει είναι τα καλοκαιρινά vibes που μεταδίδει, η επιβεβαίωση πως το καλοκαίρι έχει φτάσει και είναι καιρός να απολαύσουμε τη θάλασσα φορτίζοντας τη μπαταρία μας με βιταμίνη D. Τι κι αν ακόμη δεν έχει μπει επίσημα το Καλοκαίρι και μεσολαβεί ένα 20ήμερο για να καλωσορίσουμε τον Ιούνιο; Η ελληνική showbiz έχει αποφασίσει να χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο τις παραλίες, την ηλιοθεραπεία και τα δροσερά νερά. Let’s take a look στις τολμηρές που αποκάλυψαν από τώρα τα καλλίγραμμα σώματά τους φορώντας τα αγαπημένα τους μαγιό και κάνοντας τις πιο ζηλευτές εξορμήσεις.

Κατερίνα Καινούργιου Όχι μία, αλλά δύο εμφανίσεις έχει κάνει με τα πιο μοντέρνα μαγιό. Στην πρώτη φωτογραφία τη βλέπουμε με ασπρόμαυρο swimwear, του οποίου το πάνω κομμάτι είναι μπλούζα και όχι το μικροσκοπικό σουτιέν που έχουμε συνηθίσει. Στη δεύτερη έχει επιλέξει ένα αρκετά παρόμοιο μαγιό, του οποίου το πάνω κομμάτι είναι floral και το κάτω μαύρο. Και τα δύο της ταιριάζουν εξίσου, καθώς η παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό έχει επενδύσει στο pilates, έχει δει θεαματικά αποτελέσματα στο σώμα της.

Μαίρη Συνατσάκη Για λογαριασμό γνωστής εταιρείας, πραγματοποίησε μία extra hot φωτογράφιση και έριξε το instagram. Με ένα floral bikini και βραχιόλι σε αντίστοιχο ύφος, φόρεσε το χαμόγελό της και πόζαρε στο φακό, αφήνοντας τους followers να θαυμάσουν τους άψογους κοιλιακούς της.

Παιδιά… καλησπέρα. Ζω πάρα πολύ ΚάριΜπράτσω στιγμές που αυτή η φωτογραφία (και 2-3 ακόμη) ήδη βρίσκονται εκεί έξω στο τραμ, στα τρόλεϊ, στο μετρό. Σου λέει είμαι Απάσαντορ ? για την λατρεμένη εταιρεία @tezenisofficial και αυτό συμβαίνει πρώτη φορά για την Ελλάδα. Πάμε παιδιά για λοκαλ χαμό! Πεθαίνω που έχετε ήδη αρχίσει να μου στέλνετε φωτογραφίες όταν με «συναντάτε» [?] Καλό Καλοκαίρι! ??☀️ —————————————————• #superexcited #summergirl #swimsuit #campaign #tezenis #happyme #fashionshoot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Sinatsaki (@mairiboo) στις


Ευαγγελία Αραβανή Λίγο πριν το Πάσχα, η γλυκιά Ευαγγελία ταξίδεψε με τον αγαπημένο της Νίκο Οικονομόπουλο στις Μαλδίβες και δε θα μπορούσε να μην απολαύσει τις εξωτικές παραλίες. Με ένα δίχρωμο bikini στους τόνους του μαύρου και του κίτρινου και το καπέλο της, πόζαρε ανέμελη στην άμμο και μας θύμισε πόσο flawless κορμί διαθέτει.

Josephine Wendel H τραγουδίστρια είναι ένα beach girl και δε χρειάζεται πολλές αφορμές για να ξεχυθεί στις παραλίες με το μαγιό της. Με το high-bottom οικολογικό της bikini ποζάρει με το κεφάλι στραμμένο στον ήλιο και τα μαλλιά της ανέμελα, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία ακόμη περισσότερο.

Sun kissed ? Wearing my @lookseri 100% eco friendly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚡️Josephine⚡️ (@josephinewendel) στις


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Από τον Άγιο Δομίνικο στη Μύκονο, ένα μαγιό δρόμο για την Κωνσταντίνα η οποία μετά την θεαματική της έξοδο από το reality φαίνεται πιο ευτυχισμένη από ποτέ να απολαμβάνει τις απλές χαρές της ζωής. Με μία φωτογραφία της να τρέχει ξέγνοιαστη στα κυκλαδίτικα σοκάκια, αποδεικνύει πως διατηρεί το καλλίγραμμο σώμα που δημιούργησε στο εξωτικό νησί.

Έλενα Γαλίφα Η αγαπητή youtuber δεν έχει κάνει ούτε μία ούτε δύο αλλά πολλές περισσότερες εμφανίσεις με μαγιό, καθώς φαίνεται να ζει την καλοκαιρινή ζωή to the fullest. Πότε στην Ελλάδα και πότε στο εξωτερικό, πότε με bikini και πότε με ολόσωμο, η Έλενα τιμά τα αγαπημένα της μαγιό non-stop.

Have people in your life that makes your heart smile ❤️ #maldives #beautiful moments #mysummer #beautifuldestinations #travel #lifestyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A • G A L Y FA (@elenagalifa) στις

☀️day #maldives #tanning #inspiration #sunday Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A • G A L Y FA (@elenagalifa) στις

Pina colada time ? #getinspired #conrad #conradmaldives #summer2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E N A • G A L Y FA (@elenagalifa) στις

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα