Νέα

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα ντύθηκε κουμπάρα

Δείτε το look της. 

InStyle.gr

eleni-menegaki-homepage-600-x-600

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από αυτές τις γυναίκες που μπορούν να φορέσουν τα πάντα. Είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης, όσα χρόνια και αν περάσουν και φυσικά, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, έχει ένα καλλίγραμμο σώμα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι πολύ δύσκολο να βρει το κατάλληλο outfit για να είναι εντυπωσιακή. Η Ελένη λοιπόν άλλες φορές μας ενθουσιάζει με τα looks της, ενώ άλλες μας απογοητεύει, υπάρχουν βέβαια και κάποιες φορές που βρίσκουμε τις εμφανίσεις της αδιάφορες, δε θα πούμε ψέματα. Σήμερα λοιπόν το look της είναι ένα από αυτά που δε μας άρεσαν, όχι όμως γιατί δεν είναι ωραία στην πραγματικότητα, αλλά γιατί το look της δεν ταιριάζει καθόλου με μια μεσημεριανή εκπομπή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki στις

Γενικά λοιπόν έχουμε πει πως μας αρέσει να τη βλέπουμε με κομψά, ανάλαφρα σύνολα, που είτε έχουν μια χαλαρή διάθεση, είτε είναι κάπως πιο «business». Δεν εννοούμε αποστειρωμένα και αυστηρά, αλλά κάπως πιο tailored και με καθαρές γραμμές, χωρίς ιδιαίτερη επιτήδευση και με μια πηγαία κομψότητα, όπως αυτή που αποπνέει μια pencil φούστα για παράδειγμα, με ένα μεταξωτό πουκάμισο. Το σημερινό της σύνολο δεν είχε τίποτα από αυτά, αντίθετα η Ελένη εμφανίστηκε στην εκπομπή της σαν κουμπάρα και όχι με την καλή έννοια. Και εξηγούμαστε: Το συγκεκριμένο φόρεμα θα ήταν όντως μια χαρά αν ήταν κουμπάρα σε κάποιο γάμο, ή έστω αν ήταν η αδερφή του γαμπρού. Ένα μάξι φόρεμα με ψηλοτάκουνα παπούτσια, και ένας κότσος γεμάτος μπούκλες, σίγουρα δεν παραπέμπουν σε μια μεσημεριανή εμφάνιση που θα επιλέγαμε για μια συνάντηση με φίλες, για shopping ή για μια καθημερινή δραστηριότητα γενικότερα.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο το σύνολό της ήταν λάθος. Κολακευτικό, κομψό, αλλά πλήρως ακατάλληλο για την περίσταση. Επιμένουμε ότι έχουμε κουραστεί να βλέπουμε σύνολα και εμφανίσεις που κρύβουν μια υπερπροσπάθεια, ιδιαίτερα σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές. Ένα τζιν παντελόνι σε τελική ανάλυση, με ένα T-shirt και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι η καλύτερη επιλογή για κάποια που δεν ξέρει τι να φορέσει, κανόνας που ισχύει και για τις κυρίες της τηλεόρασης. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για εσάς, οπότε μην προσπαθείτε πολύ να εντυπωσιάσετε, ιδιαίτερα όταν δε χρειάζεται. Η κομψότητα κρύβεται στην απλότητα, πάντα.

 

InStyle.gr