Νέα

Η Ελένη Μενεγάκη μιλά για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και το λόγο που δεν έκανε rafting

Διαβάστε περισσότερα. 

InStyle.gr

0 menegaki

Η Ελένη Μενεγάκη κομψή και λαμπερή με ένα μαύρο μίντι στενό φόρεμα και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες καλησπέρισε το κοινό, την Τρίτη το μεσημέρι, και αφιέρωσε λίγα λεπτά για να πει στο τηλεοπτικό κοινό πώς πέρασε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Η παρουσιάστρια όπως μας ενημέρωσε μέσω Instagram την Παρασκευή το απόγευμα έφυγε από την Αθήνα με προορισμό την Ήπειρο. Η Ελένη με την οικογένειά της επισκέφτηκαν πολλά χωριά της Ηπείρου, απόλαυσαν τα υπέροχα φαγητά και τις πίτες, την εξοχή και έκαναν και rafting.

«Θέλω να δώσω πολλά φιλιά σε όλο τον κόσμο που συνάντησα αυτό το υπέροχο τριήμερο που πέρασα πάνω στην Ήπειρο. Σε αυτό το φανταστικό μέρος, σε αυτά τα τοπία τα ατελείωτα, στα βουνά, στα ποτάμια… », είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Λίγη ώρα μετά η Ελένη αναφέρθηκε ξανά στην εξόρμησή της στην εξοχή εξηγώντας πως μπορεί στις φωτογραφίες να φάνηκε πως έκανε rafting αλλά δεν ήταν αλήθεια. Η ίδια έκανε απλώς τον… φωτογράφο. «Μόλις μου είπαν ότι πρέπει να ντυθώ, να γδυθώ, να βάλω εγώ ειδική στολή μέσα στο κρύο, (…), λέω παιδιά αφήστε με εγώ δεν είμαι για τέτοια σήμερα, είμαι κρυουλιάρα», εξήγησε τονίζοντας πως η υπόλοιπη οικογένεια έκανε rafting με την ίδια να τους τραβάει βίντεο και φωτογραφίες.

Ποια ήταν όμως η σκέψη της Ελένης Μενεγάκη όταν απολάμβανε τις νοστιμιές της Ηπείρου; Το… Survivor!

Δείτε το λόγο στο απόσπασμα που ακολουθεί

Peoplegreece.com

InStyle.gr