Η Ελένη Φουρέιρα έχει ένα μήνυμα για εσένα

Η Ελένη Φουρέιρα έχει ένα μήνυμα για εσένα

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσηκώνει με το «Tómame» και σε καλεί να το χορέψεις κι εσύ… ακολουθώντας τη χορογραφία της!

Μέσα από μία raw version του νέου international hit της, την οποία αφιερώνει σε όλους τους θαυμαστές της, η «εκρηκτική» performer ξεσηκώνει για ακόμα μία φορά και μας προσκαλεί να χορέψουμε μαζί της, «ανεβάζοντας» βίντεο με τη χορογραφία στα social media, με τα hashtags #tόmame και #teamfoureira.

Το «Tómame», με την υπογραφή των δημιουργών του «Fuego», κυκλοφορεί, μαζί με music video που σκηνοθέτησε ο βραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας, από την Panik Records σε Ελλάδα και Κύπρο και στο εξωτερικό σε συνεργασία με την Sony Music.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας του, το τραγούδι ανέβηκε αμέσως στο no1 του iTunes chart σε Ελλάδα και Κύπρο και έγινε ένα από τα highest new entries στο παγκόσμιο iTunes chart. Επίσης, βρέθηκε στο no1 στις γενικές και τις μουσικές τάσεις του YouTube, θέση στην οποία παρέμεινε για μία εβδομάδα, ενώ, μέχρι αυτή τη στιγμή, μετρά πάνω από 4,4 εκατομμύρια views. Παράλληλα, διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία στο Shazam και«αγγίζει» το 1 εκατομμύριο streams στο Spotify, έχοντας συμπεριληφθεί σε περισσότερες από 3.000 playlists του.

Βρείτε το «Tómame» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα

Δείτε το video:

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα