Η Δούκισσα Νομικού μας αποκάλυψε το αγαπημένο της προϊόν περιποίησης

Με τον ερχομό του πρώτου της παιδιού στη ζωή πριν από λίγο καιρό, η Δούκισσα Νομικού σίγουρα είναι παραπάνω από πολυάσχολη. Παρόλα αυτά, η ίδια πάντα φροντίζει να βρει λίγο χρόνο για την περιποίηση της επιδερμίδας της, ώστε να δείχνει υγιής, λαμπερή και φρέσκια. Φυσικά και εμείς ανακαλύψαμε ποιο είναι το προϊόν που εμπιστεύεται αυτό το διάστημα, το οποίο δεν είναι άλλο από ένα scrub με βασικό συστατικό τη  ζάχαρη, εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά 100% φυσικής προέλευσης!

Για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, χρησιμοποιεί εναλλάξ τα τρία νέα scrub από τη σειρά Smooth Sugar Scrubs της L’Oréal Paris. «Πάντα πίστευα ότι η σωστή περιποίηση ξεκινάει από τον καθαρισμό με τα κατάλληλα προϊόντα κ τώρα μπορώ να μοιραστώ και εγώ τα δικά μου αγαπημένα για απολέπιση», αποκάλυψε η ίδια.smooth sugar scrubs, l'oreal paris

Διαβάστε τι κάνει το κάθε scrub, για να βρείτε αυτό που έχει ανάγκη η δική σας επιδερμίδα:

Το Nourish Scrub απαλύνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα από την ξηρότητα, με 3 είδη ζάχαρης και βούτυρο κακάο. Η σύνθεση του συμβάλλει στην απολέπιση και ενυδάτωση του ξηρού δέρματος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας έως και 96% πιο λεία επιδερμίδα. Τα θρεπτικά αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά. Μέχρι την 7η μέρα, η επιδερμίδα δείχνει πιο απαλή και λαμπερή

Το Clearing Scrub συνδυάζει 3 είδη φυσικής ζάχαρης με Kiwi Seeds για την καταπολέμηση των ατελειών της επιδερμίδας. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα σε στεγνή επιδερμίδα και προσθέστε χλιαρό νερό για βαθύ καθάρισμα των πόρων. Το αποτέλεσμα της καθαρής και φρέσκιας επιδερμίδας είναι άμεσα ορατό. Μέχρι την 7η ημέρα, οι πόροι μειώνονται αισθητά και η επιδερμίδα είναι πιο λεία.

To Glow Scrub με 40% περιεκτικότητα σε ζάχαρη συνδυάζει την απολεπιστική δράση τριών σακχάρων με την αντιοξειδωτική δράση του ελαίου των σπόρων σταφυλιού, λειαίνοντας και προσφέροντας λάμψη. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την 7η μέρα χρήσης.

Δεν σας είπαμε το καλύτερο: κάθε ένα από αυτά στοιχίζει μόλις €10! Plus: Και τα τρία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για απολέπιση στα χείλη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα