Οι διάσημοι μίλησαν για τον Michael Jackson: Πώς αντέδρασε το Hollywood όταν είδε το Leaving Neverland;
Instagram @michaeljackson

Στις 3 Μαρτίου έκανε το ντεμπούτο του το Leaving Neverland στο HBO, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στο Hollywood.

Στο ντοκιμαντέρ, ο Wade Robson και ο James Safechuck ισχυρίζονται ότι ο Michael Jackson τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά. Μάλιστα, έδωσαν λεπτομέρειες για το πως ο Jackson προσπαθούσε να τους καλοπιάσει με δώρα, ξεκινώντας μια ανάρμοστη ‘’φιλία’’ μαζί τους που σταδιακά έγινε βίαιη.

Mετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, οι συντελεστές της δημοφιλής σειράς The Simpsons απέσυρε το επεισόδιο με τον Michael Jackson και οι πωλήσεις από τα άλμπουμ του τραγουδιστή καθώς και οι μεταδόσεις των επιτυχιών του από το ραδιόφωνο μειώθηκαν απότομα. Σύμφωνα με τo Deadline, η  οικογένεια του Jackson αρνείται αυτούς τους ισχυρισμούς και έχει υποβάλει μήνυση στο HBO ύψους πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το Hollywood φαίνεται όμως πως δεν είναι ακόμα έτοιμο να “κλείσει” την πόρτα σε έναν από τους μεγαλύτερους stars όλων των εποχών. Οι  celebrities δεν ξεχνούν πως ο Jackson επηρέασε με το ταλέντο του όλο τον κόσμο χωρίς να μπορούν να χωνέψουν ακόμα τις κατηγορίες περί παιδοφιλίας.  Ο τραγουδιστής Jason Derulo είπε στο The Associated Press πως «ο Michael ήταν ο κύριος λόγος που ξεκίνησα να τραγουδάω και να χορεύω. Ξεκίνησα ένα καινούριο single για την αγάπη που έχω για το Michael Jackson ως καλλιτέχνη και την επιρροή που είχε στην ζωή μου ως τον καλύτερο καλλιτέχνη που έζησε».

O τραγουδιστής, Lupe Fiasco θέλησε και εκείνος να εκφράσει την θέση του μέσω Instagram «Kάθε ήρωας έχει ένα ελάττωμα.Ο Michael ήταν και θα είναι ήρωας μου.Δεν είναι ο Θεός μου.Το να υπερασπίζεσαι την καλοσύνη του Michael δεν σημαίνει οτι υπερασπίζεσαι και την κακία του Michael.Το οτι ακούς τα τραγούδια του δεν σημαίνει οτι υποστηρίζεις την παιδοφυλία ή τον βιασμό.Aλλά ας τον καλέσουμε να δικαιλογηθεί,να ακούσουμε τα υποτίθεμενα θύματα και πάρουμε τα μάθηματα που πρέπει».

 

Απο την άλλη πλευρά, ορισμένοι celebrities τάχθηκαν υπερ των θυμάτων και εξέφρασαν τις απόψεις τους  μέσω twitter. Η ηθοποιός και ακτιβίστρια Rose McGowan έγραψε «Οι επιζώντες είναι γενναίοι.Η Oprah είναι γενναία. Αυτοί που έκαναν το ντοκιμαντερ είναι γενναίοι» ενώ  η Sia  επίσης έγραψε στα social media «Αγαπητοί Wade και James, σας πιστεύω και σας αγαπώ. Συνεχίστε έτσι».

 

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα